Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός (21:00, Novasports 2): Η πρωτιά στην κανονική περίοδο περνά από το ΟΑΚΑ

Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός (21:00, Novasports 2): Η πρωτιά στην κανονική περίοδο περνά από το ΟΑΚΑ

Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός βρίσκονται για 5η φορά φέτος αντιμέτωποι - Οι πράσινοι θέλουν νίκη αλλά και να καλύψουν τη διαφορά των 25 πόντων από το ματς του πρώτου γύρου για να βρεθούν στην κορυφή της βαθμολογίας  - Ο λαβωμένος Ολυμπιακός έχει αμφίβολους τους Πριντεζη, Μάντζαρη, Λοτζέσκι, Γιανγκ θέλει τη νίκη που θα του δώσει σίγουρα την πρώτη θέση

Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός (21:00, Novasports 2): Η πρωτιά στην κανονική περίοδο περνά από το ΟΑΚΑ
Τρίτο παιχνίδι μέσα στον Ιανουάριο για τρίτη διαφορετική διοργάνωση (είχαν προηγηθεί αυτές για το Κύπελλο και την Euroleague), αλλά και πέμπτο φετινό (ενώ δεν αποκλείεται στο τέλος της σεζόν να φτάσουν συνολικά στις 15 αναμετρήσεις). 

Κι όσοι είναι εθισμένοι στις μπασκετικές μάχες «αιωνίων» σήμερα το βράδυ θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν το μεγάλο ντέρμπι της Basket League με τον Παναθηναϊκό να καλείται να νικήσει για να πιάσει τον αντίπαλο του στην πρώτη θέση, αλλά και να ανατρέψει τη διαφορά των 25 πόντων με την οποία ηττήθηκε στο ΣΕΦ και τον Ολυμπιακό να έχει να ξεπεράσει πέρα από τον αντίπαλο, τα ουκ ολίγα προβλήματα τραυματισμών που τον ταλαιπωρούν.

Κλείσιμο
Ο Παναθηναϊκός μετρούσε έξι σερί ήττες κόντρα στον Ολυμπιακό (από τους περσινούς τελικούς) δίνοντας τέλος στο αρνητικό σερί στον εκτός έδρας ημιτελικό του Κυπέλλου, ωστόσο σήμερα δεν του αρκεί μόνο η απλή νίκη. Ο Πασκουάλ και οι παίκτες καλούνται να καλύψουν τη διαφορά  των 25 πόντων για να βρεθούν στην πρώτη θέση και να αποκτήσουν το προβάδισμα στη μάχη για την πρώτη θέση στην κανονική περίοδο. Ο Τσάβι Πασκουάλ με εξαίρεση τον Γκιστ αλλά και τον Νίκολς που δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής δεν έχει άλλα προβλήματα.

Αντιθέτως ο Ολυμπιακός ναι μεν έχει στην αποστολή Πρίντεζη, Μάντζαρη, Λοτζέσκι, Γιανγκ, αλλά η συμμετοχή τους θα κριθεί την τελευταία κυριολεκτικά στιγμή ενώ ο Σφαιρόπουλος δεν υπολογίζει και στον τραυματία Χάκετ. Από την άλλη οι ερυθρόλευκοι παίζουν σε διπλό ταμπλό καθώς με νίκη «κλειδώνουν» οριστικά την πρωτιά ενώ σε περίπτωση ήττας δε… χάνονται καθώς έχουν να διαχειριστούν τη διαφορά των 25 πόντων του πρώτου αγώνα που τους δίνει πλεονέκτημα σε περίπτωση ισοβαθμίας.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης