Βίντεο: Στην Αθήνα για την ΑΕΚ ο Αραούχο!

Βίντεο: Στην Αθήνα για την ΑΕΚ ο Αραούχο!

Στην τελική ευθεία μπαίνει η απόκτηση του Σέρχιο Αραούχο για την ΑΕΚ καθώς ο Αργεντίνος επιθετικός προσγειώθηκε στο «Ελ. Βενιζέλος»

Βίντεο: Στην Αθήνα για την ΑΕΚ ο Αραούχο!
Οι Ισπανοί τον έχουν ήδη ανακοινώσει, όλοι καταλαβαίνουν ότι ο Αραούχο είναι πλέον παίκτης της Ενωσης αλλά για το τυπικό της υπόθεσης θα πρέπει να τον ανακοινώσει επισήμως και η ΠΑΕ. Εντελώς τυπικό θέμα πλέον, αφού ο Αργεντίνος επιθετικός είναι στην Αθήνα για να κλείσει οριστικά ο δανεισμός του στους Κιτρινόμαυρους.

Ο 24χρονος άσος προσγειώθηκε στο «Ελ. Βενιζέλος» λίγο μετά τις 17:30 και επί της υποδοχής ήταν ο επιμελητής του ποδοσφαιρικού τμήματος της ΑΕΚ, Βαγγέλης Γιαννίσης, ο οποίος τον οδήγησε στο ξενοδοχείο για ξεκούραση. Η Παρασκευή, άλλωστε, θα είναι μια γεμάτη μέρα για τον Αραούχο, ο οποίος θα περάσει τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και θα υπογράψει το συμβόλαιο του με την Ενωση, θέτοντας εαυτόν στη διάθεση του Μανόλο Χιμένεθ. 

Κλείσιμο


Ο ίδιος, πριν αναχωρήσει από Ισπανία, είπε ότι είναι «έτοιμος και για το ματς του Σαββάτου με την Ξάνθη» αλλά κάτι τέτοιο, όπως αντιλαμβάνεται ο καθένας, είναι υπερβολικό.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης