Ματς «φωτιά» με φόντο κυπέλλου!

Ματς «φωτιά» με φόντο κυπέλλου!

Τα παιχνίδια κυπέλλου Ελλάδας, το βαθμολογικό «ντέρμπι» Βέροιας – Ηρακλή στη Σούπερ Λιγκ, οι ημιτελικοί του λιγκ καπ στην Αγγλία, καθώς και τα ματς κυπέλλου σε Ισπανία και Ιταλία, δημιουργούν ένα κουπόνι, έτοιμο να μας στείλει ταμείο

Έξυπνες επιλογές μας δείχνουν τον δρόμο…
Βέροια – Ηρακλής: Ο θάνατός σου, η ζωή μου είναι αυτό το εξ αναβολής ματς της Σούπερ Λιγκ. Η Βέροια έχει 13 βαθμούς και ισοβαθμεί στην προτελευταία θέση με το Λεβαδειακό. Ο Ηρακλής είναι τελευταίος με 8 βαθμούς, αλλά κι ένα ματς λιγότερο. Το περασμένο Σάββατο οι δυο αντίπαλοι αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1. Δύσκολο στην πρόβλεψη το παιχνίδι αυτό. Εννοείται ότι και οι δυο αντίπαλοι είναι στα κάτω τους. Στο τελευταίο εντός έδρας ματς, όμως, η Βέροια νίκησε 2-0 το Λεβαδειακό. Ο Ηρακλής δεν έχει νίκη εκτός έδρας και έχει σημειώσει μόλις τρία γκολ. Η λογική λέει ότι λόγω έδρας και μόνο να παίξουμε τον άσο της
betshop.gr στο 2.50.
Κλείσιμο

Ξάνθη - ΟΦΗ: Πρώτο ματς κυπέλλου με τον επαναληπτικό να γίνεται την προσεχή εβδομάδα. Υπάρχει τεράστια διαφορά δυναμικότητας, η Ξάνθη είναι αυτή που είναι και ο ΟΦΗ μόλις την περασμένη αγωνιστική απέλυσε το Νίκο Νιόπλια, μετά την εντός έδρας ήττα 2-1 από τη Λαμία. Η λογική λέει να παίξουμε τον 1& no goal της betshop.gr στο 1.50.

Λεβαδειακός - ΑΕΚ: Ο Λεβαδειακός δεν μπορεί να έχει το μυαλό του στο κύπελλο, αφού πρωταρχικός στόχος του είναι να σωθεί. Τον τελευταίο καιρό παίζει άθλια και έχει 9 ματς δίχως νίκη, από τα οποία τα επτά, είναι ήττες. Η ΑΕΚ μετά τη νίκη της 2-0 επί του Αστέρα στο ντεμπούτο του Χιμένεθ στον πάγκο της, έχει στόχο μόνο το τρόπαιο. Θέλει από τώρα να καθαρίσει το ματς, για να μην έχει μπελάδες στον επαναληπτικό. Η λογική λέει να παίξουμε το 2& under 2.5 το οποίο η betshop.gr προσφέρει στο 3.40. 

Λαμία - Ατρόμητος: Δύσκολο παιχνίδι, καθότι η Λαμία πάει φουλ γι άνοδο στη Σούπερ Λιγκ και ο Ατρόμητος δεν πατάει καλά τελευταία. Η Λαμία, που προέρχεται από μεγάλη νίκη 2-1 επί του ΟΦΗ στην Κρήτη, θέλει νίκη έστω και… μισό – μηδέν, προκειμένου να το έχει «προίκα» για τη ρεβάνς. Ο Ατρόμητος θα παίξει για την ισοπαλία, αλλά ως ομάδα είναι ανώτερος και μπορεί να πάρει τη νίκη. Η λογική, ωστόσο, λέει να παίξουμε το Χ της betshop.gr στο 3.20.

Άρης - Ολυμπιακός: Ο Άρης έχει πρώτο στόχο την άνοδο στην Σούπερ Λιγκ, αλλά δεν θα τον χάλαγε και μία νίκη γοήτρου εις βάρος του Ολυμπιακού. Η ατμόσφαιρα θα είναι φανατισμένη, ο Ολυμπιακός δεν έχει κανένα λόγο να «σκοτωθεί», θα παίξει ίσα - ίσα για να νικήσει και να πάρει την πρόκριση στη ρεβάνς. Η λογική λέει να παίξουμε το 1.50 της betshop.gr στο διπλό.

Λίβερπουλ – Σαουθάμπτον: Επαναληπτικός ημιτελικός του λιγκ καπ. Στο πρώτο παιχνίδι, η Σαουθάμπτον είχε νικήσει 1-0. Δύσκολα τα πράγματα για τη Λίβερπουλ, που κάνει κοιλιά. Στα τελευταία έξι παιχνίδι έχει να επιδείξει μόλις μία νίκη 1-0 επί της Πλίμουθ στο λιγκ καπ, ενώ έφερε τρεις ισοπαλίες και δυο ήττες. Η μία εξ αυτών με τη Σαουθάμπτον και η άλλη το περασμένο Σάββατο, όπου έχασε 2-3 από τη Σουόνσι. Της λείπει ο Μανέ που παίζει στο Κόπα Άφρικα. Η Σαουθάμπτον είναι σαφώς σε καλύτερη κατάσταση, έχει δυο κολλητές νίκες τελευταία και το περασμένο Σάββατο διέσυρε 3-0 στην έδρα της τη Λέστερ. Η λογική λέει να παίξουμε το Χ της betshop.gr στο 4.25.

Χαλ Σίτι – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Η Χαλ του Μάρκο Σίλβα και του Ελαμπντελαουϊ έχει βέβαια, πρωταρχικό σκοπό να μην υποβιβαστεί, αλλά δεν της επιτρέπεται ν’ αδιαφορήσει να παίξει σ’ έναν τελικό. Στο πρώτο παιχνίδι στο «Ολντ Τράφορντ» είχε χάσει 2-0. Στο ματς πρωταθλήματος με τη Μάντσεστερ, είχε χάσει 0-1 με γκολ στις καθυστερήσεις. Η Γιουνάιτεντ σώθηκε μόλις την τελευταία στιγμή στην έδρα της, το περασμένο Σάββατο στο 1-1 με την Στόουκ, με γκολ του παγκίτη Ρούνεϊ στις καθυστερήσεις. Η λογική λέει να παίξουμε το διπλό της betshop.gr στο 1.50.

Μπορντό - Παρί Σ.Ζ.: Είναι ημιτελικός του γαλλικού λιγκ καπ και δύσκολο στην πρόβλεψη ματς. ΟΚ, η Παρί είναι ανώτερη σαν ομάδα, είναι 3η στη βαθμολογία, που όμως, θεωρείται αποτυχία για τα χρήματα που έριξε στο τραπέζι και από την άλλη η Μπορντό μπορεί να βρίσκεται στην 9η θέση της βαθμολογίας, αλλά τρέχει αήττητο σερί πέντε αγώνων, με τρεις νίκες και δυο ισοπαλίες. Θα παιδέψει την Παρί. Η λογική λέει να παίξουμε το διπλό της betshop.gr στο 1.50.

Μονακό - Νανσί: Επίσης ημιτελικός στο λιγκ καπ. Κι εδώ υπάρχει τεράστια διαφορά δυναμικότητας. Η Μονακό προπορεύεται στο γαλλικό πρωτάθλημα και η Νανσί είναι στη 12η θέση. Οι γηπεδούχοι είναι τρανό φαβορί, φυσικά, αλλά η Νανσί έχει τέσσερις σερί αγώνες χωρίς να δεχτεί γκολ, ενώ τρέχει αήττητο σερί επτά αγώνων. Μακριά από την έδρα της, όμως, έχει μόλις μία νίκη και τέσσερα γκολ στο ενεργητικό της. Η λογική λέει να παίξουμε τον άσο της betshop.gr στο 1.30.

Έϊμπαρ - Ατλέτικο Μαδρίτης: Προημιτελικός κυπέλλου Ισπανίας. Στο πρώτο παιχνίδι η Ατλέτικο είχε νικήσει 3-0 την Εϊμπάρ, οπότε δεν μπαίνει θέμα ποιος θα προκριθεί. Το θέμα είναι αν η Ατλέτικο θα πάει να «σκοτωθεί» να νικήσει ή θα παίξει συντηρητικά, γιατί έχει δύσκολο εκτός έδρας ματς με την Αλαβές το επόμενο Σάββατο. Η Εϊμπάρ είναι πολύ καλή στην έδρα της, για τα «κυβικά» της με 5 νίκες, 2 ισοπαλίες και τρεις ήττες και συντελεστή 12-12. Η λογική λέει να παίξουμε το goal – goal της betshop.gr στο 1.95.

Θέλτα Βίγκο - Ρεάλ Μαδρίτης: Πρώτο ματς των προημιτελικών. Στο πρώτο παιχνίδι η Θέλτα έκανε τη σούπερ έκπληξη νικώντας 2-1 τη Ρεάλ μέσα στο «Μπερναμπέου». Τον τελευταίο καιρό η ομάδα του Βίγκο έκανε τέσσερις σερί νίκες κι έχασε μόλις την περασμένη αγωνιστική 1-0 από την Ρεάλ Σοσιεδάδ στο Σαν Σεμπαστιάν. Έχει γερή «προίκα» το 2-1 και θα παίξει φουλ άμυνα. Η Ρεάλ κάνει κοιλιά αυτή την εποχή. Έφερε 3-3 με τη Σεβίλλη στο κύπελλο εκτός έδρας, στο καπάκι έχασε 2-1 από την ίδια ομάδα στο πρωτάθλημα επίσης στην Ανδαλουσία και την περασμένη αγωνιστική μόλις, και μετά βίας κέρδισε 2-1 τη Μάλαγα στη Μαδρίτη. Εκτός αυτού, έχει και τις απουσίες των Μπέιλ, Μόντριτς και Μαρτσέλο. Η λογική λέει να παίξουμε το under της betshop.gr  στο 2.55.

Μπαρτσελόνα - Ρεάλ Σοσιεδάδ: Στο πρώτο παιχνίδι των προημιτελικών, η Μπαρτσελόνα νίκησε 1-0 μέσα σε πραγματικό πόλεμο. Άπειρο ξύλο έριξαν στο Μέσι και το Νεϊμάρ οι Βάσκοι με την ανοχή του διαιτητή. Ίσως ήταν η πρώτη φορά που οι παίκτες δεν έδωσαν τα χέρια μετά το ματς. Στην Καταλωνία τα πράγματα θα είναι διαφορετικά, βέβαια. Η Μπαρτσελόνα έχει το πάνω χέρι, αλλά η Ρεάλ είναι σε θέση να σκοράρει, αφού η φετινή άμυνα της Μπάρτσα είναι για γέλια. Η λογική λέει να παίξουμε τον 1& goal-goal της betshop.gr στο 2.65.

Nάπολι - Φιορεντίvα: Προημιτελικός του κυπέλλου Ιταλίας με τις δυο ομάδες να είναι σε εξαιρετική κατάσταση. Στις 22 Δεκεμβρίου, Φιορεντίνα – Νάπολι 3-3 για το πρωτάθλημα, στο καλύτερο παιχνίδι του πρωταθλήματος μέχρι τώρα. Η Νάπολι προέρχεται από μεγάλη εμφάνιση και νίκη 2-1 επί της Μίλαν στο Μιλάνο. Η Φιορεντίνα παίζει φουλ επίθεση μέσα – έξω και αποφεύγει την ισοπαλία. Κι οι δυο ομάδες είναι του over. Η λογική λέει να παίξουμε τον 1& over 2.5 της betshop.gr στο 2.25.

Γιουβέντους - Μίλαν: Επίσης προημιτελικός του Κόπα Ιτάλια. Μεγάλο ματς, κλασικό ντέρμπι. Η Γιουβέντους θέλει να πάρει ρεβάνς από την Μίλαν, για τον τελικό του Σούπερ καπ, όπου έχασε στα πέναλτι. Είναι σε τρομερή φόρμα, αλλά όχι άτρωτη. Έχασε 2-1 από τη Φιορεντίνα στη Φλωρεντία και στο τελευταίο της παιχνίδι, καθάρισε εύκολα 2-0 τη Λάτσιο στο Τορίνο. Η Μίλαν έχασε 1-2 από τη Νάπολι στο Μιλάνο, αλλά και πολλές ευκαιρίες για ν’ αποφύγει την ήττα. Η λογική λέει να προτιμήσουμε τα 2-3 γκολ της betshop.gr στο 2.00.

Τα φυσιολογικά


Αστέρας Τρίπολης - Τρίκαλα: Με το 2-0 του πρώτου ματς υπέρ του, ο Αστέρας είναι εξασφαλισμένος. Είναι δυνατός στην Τρίπολη κι η λογική λέει να παίξουμε τον άσο της betshop.gr στο 1.45.

ΠΑΟΚ - Παναιτωλικός: Ο ΠΑΟΚ έχει το «μαξιλαράκι» του 2-0 του πρώτου ματς στο Αγρίνιο, οπότε έχει εξασφαλίσει την πρόκριση. Ο Ίβιτς θα δοκιμάσει νέα παιδιά. Η λογική λέει να παίξουμε τον άσο της betshop.gr στο 1.50.

Αλαβές - Άλκορκον: Επαναληπτικός προημιτελικός του ισπανικού κυπέλλου. Στο πρώτο ματς η Αλαβές είχε νικήσει 2-0. Η λογική λέει να παίξουμε τον 1& goal-goal της betshop.gr στο 5.25!

Μπράιτον – Κάρντιφ: Παίζουμε τον άσο της betshop.gr στο 1.65.

Ρέντινγκ – Φούλαμ: Η Ρέντινγκ έχει τρεις ήττες σερί και η Φούλαμ είναι σε φουλ φόρμα. Προτιμούμε το διπλό της betshop.gr στο 2.20.

Εμπνεύσεις


Χαλ Σίτι – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Να σημειώσει ένα γκολ η Χαλ, η betshop.gr το πληρώνει στο 2.50.

Λιντς - Nότιγχαμ Φόρεστ. : Ο 1& under 2.5 πληρώνεται από τη betshop.gr στο 4.15.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης