Ακόμα μία παρανομία της Μπάρτσα με Νεϊμάρ

Ακόμα μία παρανομία της Μπάρτσα με Νεϊμάρ

Σάντος και FIFA απειλούν, καθώς βγήκε στην επιφάνεια ακόμα μία σοβαρή με την Μπάρτσα να έχει πληρώσει στον Νεϊμάρ 10 εκατ. ευρώ πριν το εξάμηνο που της επιτρεπόταν

Ακόμα μία παρανομία της Μπάρτσα με Νεϊμάρ
Το πόσα πλήρωσε τελικά συνολικά για την μεταγραφή του Νεϊμάρ και τα... παρελκόμενά της, προφανώς δεν θα γίνει ποτέ γνωστό. Κάθε τόσο όμως βγαίνουν και καινούργια στοιχεία στην επιφάνεια για τις παρανομίες της Μπαρτσελόνα αναφορικά με την απόκτηση του Νεϊμάρ. Κρυφά ποσά, ποσά σε δεύτερους, τρίτους, τέταρτους, δεξιά και αριστερά και τώρα ένα ακόμα νούμερο ενοχής.

Ουσιαστικά πρόκειται για παραδοχή του προηγούμενου προέδρου (Σάντρο Ροσέλ) και του διαδόχου (Τζουζέπ Μαρία Μπαρτομέου) στο δικαστήριο τον Ιούλιο του 2014, που τώρα έρχεται στην επικαιρότητα. Αμφότεροι είχαν ομολογήσει ότι η Μπάρτσα είχε σπεύσει να πληρώσει στον Βραζιλιάνο επιθετικό 10 εκατ. ευρώ καπάρο, νωρίτερα των έξι μηνών που επιτρέπει η FIFA την προσέγγιση παίκτη που τελειώνει το συμβόλαιό του.

Κλείσιμο
Το θέμα βγήκε στο προσκήνιο, καθώς η Σάντος σκοπεύει να χρησιμοποιήσει αυτά τα δεδομένα στην προσπάθεια που κάνει ενώπιον της FIFA, να αποκομίσει οφέλη από εκείνη την μετακίνηση, καθώς θεωρεί ότι δεν εισέπραξε ποτέ όσα θα έπρεπε, κατηγορώντας τους Καταλανούς, που με τη σειρά απειλούνται με νέους μπελάδες από την Παγκόσμια Ομοσπονδία.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης