Βίντεο: Επέστρεψε από την κόλαση η Άρσεναλ!

Βίντεο: Επέστρεψε από την κόλαση η Άρσεναλ!

Πολύ σκληρή για να πεθάνει αποδεικνύεται η Άρσεναλ! Με μία ΕΠΙΚΗ ανατροπή, οι «κανονιέρηδες» πέτυχαν τρία γκολ από το 70’ ως τα… χασομέρια και «τσίμπησαν» τουλάχιστον τον βαθμό (3-3) από την Μπόρνμουθ 

Βίντεο: Επέστρεψε από την κόλαση η Άρσεναλ!
Ενώ όλα έδειχναν πως θα τεθεί… νοκ άουτ από τη «μάχη» του τίτλου, η Άρσεναλ βροντοφώναξε «παρούσα»! 

Με μία από τις… γνωστές, επικές ανατροπές της, η λονδρέζικη ομάδα επέστρεψε από την κόλαση του 3-0 στο 70’ και με τρία γκολ στα εναπομείναντα λεπτά(!), «τσίμπησε» έναν πολύ σπουδαίο -όπως εξελίχθηκε το ματς- βαθμό, με το 3-3 απέναντι στην Μπόρνμουθ! 

Κλείσιμο
Το «χρυσό» τέρμα για τους «κανονιέρηδες πέτυχε στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων (ποιος άλλος;) ο Ολιβιέ Ζιρού, με τον Γάλλο να φεύγει… αφηνιασμένος προς τους οπαδούς των φιλοξενούμενων, πανηγυρίζοντας έξαλλα μαζί τους το γεγονός ότι χάρισε την ισοπαλία στους Λονδρέζους, που τους κρατάει κοντά σε Λίβερπουλ και Σίτι και… σχετικά κοντά στην Τσέλσι. 

Είχαν προηγηθεί, στο 75’, η απίστευτη γκολάρα του Λούκας Πέρεθ, αλλά και το τέρμα του Σάντσες, στο 70’, με τους παίκτες του Αρσέν Βενγκέρ να παίζουν με το… μαχαίρι στα δόντια στο τελευταίο 25λεπτο (έξι τα λεπτά των καθυστερήσεων), φτάνοντας στην επική ανατροπή, εκμεταλλευόμενοι και το ότι οι γηπεδούχοι έμεινα με δέκα στο 82’, λόγω της αποβολής -με απευθείας κόκκινη κάρτα- του Φράνσις. 

Πηγή: sport-fm.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης