Πίστονς-Μπακς 94-119: Διπλό για πλέι οφ από την παρέα του Αντετοκούνμπο!

Πίστονς-Μπακς 94-119: Διπλό για πλέι οφ από την παρέα του Αντετοκούνμπο!

Με τον Πάρκερ να πετυχαίνει 31 πόντους και τον Γιάνναρο 23, οι Μπακς πήραν μεγάλο διπλό στο Ντιτρόιτ επικρατώντας των Πίστονς με 119-94 και με ρεκόρ 15-15 φορτσάρουν για τα καλά για τα πλέι οφ

Πίστονς-Μπακς 94-119: Διπλό για πλέι οφ από την παρέα του Αντετοκούνμπο!
Από την αρχή της χρονιάς αυτό που έλεγαν πολλοί αναφορικά με τους Μπακς είναι πως ναι μεν ο Γιάννης Αντετοκούνμπο πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις, αλλά η ομάδα δεν είναι για πολλά. Τελικά με τον Γιάνναρο να ανεβαίνει από παιχνίδι σε παιχνίδι και τον Πάρκερ να είναι και αυτός πολύ καλός, τα... ελάφια όχι μόνο δείχνουν αλλαγμένα, αλλά βάζουν για τα καλά πλώρη για τα πλέι οφ.
Κλείσιμο

Και πως να μην βάλουν δηλαδή μετά από νίκες όπως η σημερινή κόντρα στους Πίστονς στο Ντιτρόιτ. Η παρέα του Greek Freak κατάφερε να επικρατήσει με 119-94 και να φτάσει το ρεκόρ της στο 15-15, ενώ τα... πιστόνια έμειναν στο 15-19. Οι Μπακς ήταν καλύτεροι από τους αντιπάλους τους στα δύο τελευταία δωδεκάλεπτα και έφτασαν με χαρακτηριστική άνεση σε μια εξαιρετικά σημαντική νίκη που θα τους βοηθήσει όχι μόνο βαθμολογικά, αλλά και ψυχολογικά, καθώς είναι πολύ σημαντικό το να μπορείς να περνάς από τέτοιες έδρες, αν θέλεις να μπεις στα πλέι οφ.

Πρώτος σκόρερ για τους νικητές ήταν ο Τζαμπάρι Πάρκερ με 31 πόντους, ενώ κατέβασε και 9 ριμπάουντ, δίνοντας και 7 ασίστ. Δίπλα του ο εντυπωσιακός για ακόμα μία φορά Αντετοκούνμπο, με τον Γιάνναρο να έχει 23 πόντους, να παίρνει 5 ριμπάουντ, να δίνει 8 ασίστ και να κάνει και 2 κλεψίματα. Το συγκεκριμένο δίδυμο οδηγεί εκ του ασφαλούς τους Μπακς σήμερα και ο Μονρό με 14 πόντους ήταν θετικότατος.



Για τους ηττημένους ο Χάρις με 23 ήταν ο παίκτης με τους περισσότερους πόντους, με τον Ντράμοντ να μένει στα ρηχά για τα δικά του στάνταρ πετυχαίνοντας 16.


Πηγή: gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης