Γιορτινές επιλογές από την «απρόβλεπτη» Βρετανία και τη «σταθερή» Τουρκία

Γιορτινές επιλογές από την «απρόβλεπτη» Βρετανία και τη «σταθερή» Τουρκία

Οι αγώνες της Πρέμιερ λιγκ, της Τσάμπιονσιπ, το σκωτσέζικο πρωτάθλημα καθώς και το κύπελλο Τουρκίας σχημάτισαν ένα ενδιαφέρον κουπόνι, το οποίο η betshop.gr «έντυσε» με εξαιρετικές αποδόσεις

Γιορτινές επιλογές από την «απρόβλεπτη» Βρετανία και τη «σταθερή» Τουρκία
Λίβερπουλ – Στόουκ: Είναι μάλλον εύκολο ματς καθότι η Λίβερπουλ είναι αποφασισμένη για πολλά πράγματα εφέτος. Προέρχεται από δυο σερί νίκες και, μάλιστα, εκτός έδρας, 3-0 την Μίντλεσμπρο και 1-0 την Έβερτον στο τοπικό ντέρμπι. Είναι αήττητη στο Άνφιλντ με πέντε νίκες και δυο ισοπαλίες. Βέβαια, με την δεδομένη απουσία του Βραζιλιάνου Κουτίνιο, έχει χάσει πολύ από τη δύναμή της στην επίθεση. Η Στόουκ έχει απουσίες βασικών παικτών, όπως του φορ Αρναούτοβιτς, του Μπούτλαντ, του Άιρλαντ, του Κάμερον κι έτσι, δύσκολα θ’ απειλήσει την γηπεδούχο. Προέρχεται από δυο εντός έδρας ισοπαλίες, 0-0 με τη Σαουθάμπτον και 2-2 με τη Λέστερ. Η λογική λέει να ποντάρουμε στον 1& no goal, το οποίο η
betshop.gr προσφέρει στο 2.15.
Κλείσιμο

Σαουθάμπτον – Τότεναμ: Δύσκολο ματς, ανάμεσα σε δυο ομάδες που προσέχουν πρώτα την άμυνά τους. Η γηπεδούχος έχει δεχτεί μόλις πέντε γκολ στην έδρα της και η φιλοξενούμενη μόλις επτά γκολ εκτός έδρας. Φυσικά, η Τότεναμ είναι πιο ποιοτική ομάδα και πιο παραγωγική στην επίθεση. Η Σαουθάμπτον είναι ομάδα του under, ενώ η Τότεναμ καθαρά του over. Αγωνιστικά είναι και οι δυο σε καλό φεγγάρι. Η λογική λέει να παίξουμε το διπλό της betshop.gr που προσφέρεται στο 2.60.

Ντέρμπι – Μπέρμινγχαμ: Αγώνας για την Τσάμπιονσιπ. Βαθμολογικά η Ντέρμπι έχει τρεις βαθμούς παραπάνω, ενώ και οι δυο είναι σε απόσταση βολής για να πάρουν θέση που οδηγεί στα πλέι οφ ανόδου. Η Ντέρμπι είναι σε καλύτερη κατάσταση καθότι στα πέντε τελευταία της παιχνίδια, έχει τέσσερις νίκες και στο τελευταίο, πήρε ισοπαλία 2-2 εκτός έδρας από τη Φούλαμ. Η Μπέρμπινγχαμ έχει τρεις ήττες και δυο νίκες. Το πρόβλημά της είναι ότι δύσκολα βρίσκει δίκτυα στα εκτός έδρας ματς. Η λογική λέει να παίξουμε τον άσο ημίχρονο – άσο τελικό της betshop.gr που προσφέρεται στο 2.70.

Άστον Βίλα – Λιντς: Θέλει προσοχή το παιχνίδι αυτό. Κι οι δυο αντίπαλοι έχουν από τρεις νίκες και δυο ήττες στα πέντε τελευταία ματς. Και οι δυο είναι καθαρά του under. Η Βίλα θέλει μόνο νίκη για να πλασαριστεί στο γκρουπ των ομάδων που θα παίξουν την άνοδο στα πλέι οφ. Η Λιντς είναι ήδη στο γκρουπ των πλέι οφ. Η Βίλα στην έδρα της είναι αήττητη με έξι νίκες και πέντε ισοπαλίες. Η Λιντς δεν έχει ισοπαλία εκτός έδρας, σημείωσε έξι νίκες και πέντε ήττες. Η λογική λέει να ποντάρουμε στο goal-goal το οποίο η betshop.gr πληρώνει στο 2.00.

Ρόδεραμ – Μπέρτον Άλμπιον: Παίζει η τελευταία με την τέταρτη από το τέλος. Εκείνο που πρέπει να εκτιμήσουμε είναι το γεγονός ότι η Ρόδεραμ την περασμένη αγωνιστική νίκησε 3-2 στην έδρα της την Γουίνγκαν η οποία επίσης βρίσκεται στην επικίνδυνη ζώνη. Η Μπέρτον πάει να παίξει το ματς αυτό έχοντας τέσσερις ήττες σερί. Η λογική λέει να προτιμήσουμε τον άσο της betshop.gr στο 2.95.

Πάτρικ Θιστλ – Νταντί: Δεν είναι σε καλό φεγγάρι καμία από τις δυο ομάδες στο σκωτσέζικο πρωτάθλημα. Το καλό, όμως και για τις δυο είναι ότι προέρχονται από νίκες, η μεν Πάτρικ κέρδισε 3-1 εκτός έδρας την Ρος Κάουντι, η δε Νταντί στην έδρα της, 3-2 τη Χαρτς. Η λογική λέει να ποντάρουμε στην έδρα και να παίξουμε τον άσο της betshop.gr στο 2.05.

Γκενκ ΡΚ – Γάνδη: Δύσκολο το ματσάκι αυτό. Η μεν Γκενκ του Καρέλη είναι σε καλύτερη κατάσταση, η δε Γάνδη είναι καλύτερη ομάδα. Η Γκενκ έχει δυο νίκες, μία ισοπαλία και μία ήττα στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια, η δε Γάνδη μία ισοπαλία και τρεις σερί ήττες. Η λογική λέει να παίξουμε τον άσο της betshop.gr στο 2.65.

Σεντ Τρούιντεν - Σταντάρ Λιέγης: Επίσης είναι δύσκολο το παιχνίδι αυτό για το βελγικό πρωτάθλημα. Κι αυτό, γιατί η γηπεδούχος είναι δυνατή στην έδρα της, με συντελεστή 4-3-3 σε νίκες, ισοπαλίες, ήττες και γκολ 14-11. Η Σταντάρ είναι σαφώς καλύτερη ομάδα, αυτό δεν συζητείται. Όμως, μακριά από την έδρα της έχει συντελεστή 1-4-4 και γκολ 12-16. Η λογική λέει να βολευτούμε με το goal – goal της betshop.gr στο 1.80.

ΤΑ… ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ

Μπράιτον – ΚΠΡ: Παιχνίδι για την Τσάμπιονσιπ, τεράστια διαφορά δυναμικότητας μεταξύ των δυο ομάδων. Η Μπράιτον πάει γι άνοδο κι η ΚΠΡ ν’ αποφύγει τον υποβιβασμό. Η λογική λέει να επιλέξουμε τον 1& over 2.5 το οποίο η betshop.gr προσφέρει στην απίστευτη τιμή του 2.65.

Αμπερντίν – Χάμιλτον: Να κερδίσει η Αμπερντίν και στα δυο ημίχρονα, η betshop.gr το πληρώνει στο 3.05 και αξίζει να το προτιμήσουμε.

Χαρτς – Κιλμάρνοκ: Είναι και οι δυο σε κακά χάλια, έχουν από δυο ήττες και δυο ισοπαλίες στα τέσσερα τελευταία ματς. Καλύτερη ομάδα είναι φυσικά η γηπεδούχος. Η φιλοξενούμενη είναι κλασική ομάδα του under. Η λογική λέει να παίξουμε τον 1& under 2.5, τον οποίο η betshop.gr  πληρώνει στο 4.30.

Σέλτικ – Ρος Κάουντι: Τα 4-5 γκολ η betshop.gr τα πληρώνει στο 2.75, αξίζει να ποντάρουμε έστω κι ένα ευρώ.

Ινβέρνες – Μάδεργουελ: Προτιμούμε το goal – goal της betshop.gr στο 1.85.

Κιρκλαρέλισπορ – Γκαζιάντεπσπορ: Κύπελλο Τουρκίας: Στο πρώτο παιχνίδι η Γκαζιάντεπσπορ είχε νικήσει 2-0. Το διπλό της betshop.gr στο 1.80 είναι μια χαρά.

Σίβασπορ - Γενί Αμασιασπόρ: Κύπελλο Τουρκίας: Στο πρώτο ματς, η Σίβα νίκησε 3-2. Ποντάρουμε στον άσο ημίχρονο – άσο τελικό της betshop.gr στο 1.80.

Ρίζεσπορ - Σανκάκτεπε Μπελεντί Σπόρ: Κύπελλο Τουρκίας. Στο πρώτο παιχνίδι η Ρίζεσπορ νίκησε 1-0. Ποντάρουμε στα 2-3 γκολ της betshop.gr στο 2.05.

Μπεσίκτας – Μπόλισπορ: Κύπελλο Τουρκίας. Στο πρώτο παιχνίδι, σκορ, 1-1. Η λογική λέει να προτιμήσουμε τον άσο ημίχρονο – άσο τελικό της betshop.gr στο 1.75.

ΕΜΠΝΕΥΣΕΙΣ

Ντέρμπι – Μπέρμινγχαμ: Να σημειώσει ένα γκολ η φιλοξενούμενη ομάδα, η betshop.gr το πληρώνει στο 2.55.

Σεντ Τζόνστον – Ρέιντζερς: Ποντάρουμε άφοβα στο 4.30 της betshop.gr για 2& no goal.

Ερζινκασπόρ – Ελαζισπόρ: Κύπελλο Τουρκίας. Στο πρώτο ματς η Ερζινκασπότ νίκησε 4-0. Ποντάρουμε στο 2.55 της betshop.gr να μην βάλει γκολ η φιλοξενούμενη ομάδα.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης