Παναθηναϊκός: Χωρίς Χουλτ και Γουακάσο στο Περιστέρι!

Παναθηναϊκός: Χωρίς Χουλτ και Γουακάσο στο Περιστέρι!

Ο Σουηδός μπακ ταλαιπωρείται από γαστρεντερίτιδα και χάνει το παιχνίδι με τον Ατρόμητο, όπως και ο Γουακάσο λόγω ενοχλήσεων στον δικέφαλο - Μέσα ο Κριστιάν Λεντέσμα και ο Παναγιώτης Βλαχοδήμος 

Παναθηναϊκός: Χωρίς Χουλτ και Γουακάσο στο Περιστέρι!
Ο Παναθηναϊκός θα έχει την ευκαιρία κόντρα στον Ατρόμητο να μειώσει την διαφορά από τον πρωτοπόρο  Ολυμπιακό, ο οποίος δοκιμάζεται την Δευτέρα στα Γιάννενα. 

Μετά την νίκη στο ντέρμπι επί του ΠΑΟΚ, οι «πράσινοι» θέλουν να κάνουν την δεύτερη σερί νίκη στο πρωτάθλημα, με τον Μαρίνο Ουζουνίδη να μην έχει στην διάθεσή του δύο από τους βασικούς ποδοσφαιριστές στην φετινή χρονιά. Τον Γουακάσο που δεν ξεπέρασε τις ενοχλήσεις στον δικέφαλο και τον Νίκλας Χουλτ που δεν προπονήθηκε το Σάββατο λόγω γαστρεντερίτιδας. 

Κλείσιμο
Αμφότεροι έμειναν εκτός αποστολής, όπως και ο Κρίστοφερ Σάμπα. Από κει και πέρα, επιστρέφει σε αποστολή ο Κριστιάν Λεντέσμα μετά τον τραυματισμό του στο Καραϊσκάκη αλλά και ο Παναγιώτης Βλαχοδήμος που ενεργοποιείται από τον Έλληνα τεχνικό. 

Το πρόγραμμα ξεκίνησε με ζέσταμα, συνεχίστηκε με τακτική και ολοκληρώθηκε με παιχνίδι σε μικρό χώρο. Μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης ανακοινώθηκε και η αποστολή για τον αυριανό αγώνα στην οποία συμπεριλήφθηκαν οι ακόλουθοι 24 ποδοσφαιριστές: Κοτσόλης, Στιλ, Βλαχοδήμος Ο., Κουτρουμπής, Χουχούμης, Μαρινάκης, Μέστο, Μολέδο, Τελάντερ, Ευαγγέλου, Κουλιμπαλί, Λουντ, Ζέκα, Μπουμάλ, Βλαχοδήμος Π., Βιγιαφάνιες, Εμποκού, Λέτο, Μπεργκ, Ιμπάρμπο, Ιβανόφ, Ρέις, Λεντέσμα και Ρινάλντι.

Όσον αφορά την ενδεκάδα προβάδισμα έχουν οι: Οδυσσέας Βλαχοδήμος κάτω από τα δοκάρια. Δεξιά στην άμυνα ο Κουλιμπαλί, αριστερά ο Χουχούμης και ο Μολέδο με τον Κουτρουμπή στο κέντρο της άμυνας. Ζέκα και Λουντ στον άξονα της μεσαίας γραμμής(πιθανότητες έχει και ο Λεντέσμα). Βιγιαφάνιες, Εμποκού, Ιμπάρμπο στην μεσοεπιθετική τριάδα πίσω από τον Μάρκους Μπεργκ.
Πηγή:www.gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης