Πάρτι με… ευρώ για Ελλάδα, Γερμανία, Ιταλία και Αγγλία!

Πάρτι με… ευρώ για Ελλάδα, Γερμανία, Ιταλία και Αγγλία!

Τα δυο ντέρμπι της Σούπερ Λιγκ, Ατρόμητος – Παναθηναϊκός και ΠΑΣ Γιάννινα – Ολυμπιακός, όπως και τα πολύ ενδιαφέροντα παιχνίδια στην Αγγλία, την Γερμανία και την Ιταλία, μας προτρέπουν σε σωστή ανάγνωση κι έξυπνα πονταρίσματα, για να πάμε ταμείο. Η στήλη  «ΕΜΠΝΕΥΣΕΙΣ» καραδοκούν για το κάτι παραπάνω

Πάρτι με… ευρώ για Ελλάδα, Γερμανία, Ιταλία και Αγγλία!
ΠΑΟΚ – Πλατανιάς: Ο ΠΑΟΚ μετά τις φουρτούνες που προκάλεσε στην ομάδα το 3-4 από τον Ατρόμητο και την απομάκρυνση του Τζαβέλλα, φάνηκε στο παιχνίδι με τη Λίμπερετς (2-0 στην Τούμπα την Πέμπτη και πρόκριση στους «32» του ΓιουρόπαΛιγκ), ότι ξαναβρίσκει ρυθμό. Ο Πλατανιάς, αν εξαιρέσουμε την ήττα 3-0 από την ΑΕΚ, όπου τα δυο γκολ τα δέχτηκε στα τελευταία λεπτά, είναι ομάδα της ισοπαλίας και του under. Η λογική λέει να παίξουμε τον άσο ημίχρονο - άσο τελικό της
betshop.gr στο 1.85.
Κλείσιμο

Πανιώνιος – Κέρκυρα: Αυτό το παιχνίδι μπορούμε με σιγουριά να το παίξουμε στο under, αφού και οι δυο ομάδες εκεί μας οδηγούν με τα μέχρι τώρα αποτελέσματά τους. Κι οι δυο ομάδες είναι σε καλή κατάσταση, σε καλύτερη ψυχολογία, όμως, βρίσκεται η Κέρκυρα, μετά το 0-0 με τον Ολυμπιακό στο Φάληρο και το 1-1 με την ΑΕΚ στο νησί. Η λογική, συνεπώς, λέει να παίξουμε το under της betshop.gr στο 1.60.

Ατρόμητος – Παναθηναϊκός: Είναι ένα παιχνίδι - αποκάλυψη για το τι μπορεί να κάνει στην συνέχεια αυτός ο εκπληκτικός Ατρόμητος και αν μπορεί να λέει ο Παναθηναϊκός ότι πάει για πρωτάθλημα. Η ομάδα του Περιστερίου πάει τρένο, πήρε 2-2 μέσα στην ΑΕΚ με ανατροπή, 4-3 μέσα στην Τούμπα επίσης με ανατροπή και νίκησε 2-1 την ΑΕΛ στη Λάρισα. Είναι σε σούπερ φόρμα. Ο Παναθηναϊκός έκανε καινούργια αρχή με τη νίκη 1-0 επί του ΠΑΟΚ την περασμένη αγωνιστική στην πρεμιέρα του Ουζουνίδη. Έχασε, βέβαια, 2-0 από τη Θέλτα την περασμένη Πέμπτη στη Λεωφόρο, αλλά είχε αποκλειστεί προ πολλού από το Γιουρόπα Λιγκ. Η λογική λέει να ποντάρουμε  στο under της betshop.gr στο 1.65. 

ΠΑΣ Γιάννινα – Ολυμπιακός: Δύσκολο παιχνίδι. Ο ΠΑΣ είναι στην 3η θέση της βαθμολογίας, παίζει καλή μπάλα και σκοράρει. Στο προηγούμενο παιχνίδι έχασε μεν 2-1 από τον ουραγό Ηρακλή στη Θεσσαλονίκη, αλλά με όσα έγιναν εκεί, (διακοπή του παιχνιδιού κλπ), κανένας δεν θα μπορούσε να παίξει μπάλα. Ο Ολυμπιακός έχει έναν «αέρα» επτά βαθμών από τον 2ο Παναθηναϊκό, τα πήγαινε καλά μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα, ήρθε, όμως, αυτή η ήττα 2-0 από τον ΑΠΟΕΛ και φανέρωσε ότι δεν είναι άτρωτος, όπως άλλες χρονιές. Η λογική λέει να παίξουμε το under της betshop.gr στο 1.75

Σουόνσι Σίτι – Σάντερλαντ: Είναι και οι δυο στην επικίνδυνη ζώνη. Τελευταία η Σουόνσι με εννέα βαθμούς, προτελευταία η Σάντερλαντ με 11, συγκάτοικος με τη Χαλ. Με βάση τα αποτελέσματα των πέντε τελευταίων αγώνων, η Σάντερλαντ δείχνει να είναι σε καλύτερη κατάσταση από την Σουόνσι. Η λογική λέει να προτιμήσουμε το Χ της betshop.gr στο 3.40.

Χαλ Σίτι - Κρίσταλ Πάλας: Γι αυτό το ματς μπορούμε να πούμε ότι η Χαλ δύσκολα βάζει γκολ την έδρα της, η Κρίσταλ Πάλας έχει την 3η καλύτερη επίθεση στα εκτός έδρας ματς με 13 γκολ και την 3η χειρότερη άμυνα με 16 γκολ παθητικό. Η Χαλ έχει σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή της και τα παιχνίδια της είναι περισσότερο στο under, παρά στο over. Η Κρίσταλ είχε έξι σερί ήττες, πριν διαλύσει 3-0 την Σαουθάμπτον την περασμένη αγωνιστική. Η λογική λέει να ποντάρουμε στο goal-goal της betshop.gr στο 1.85 για να έχουμε ήσυχο το κεφάλι μας.

Μπέρνλι – Μπόρνμουθ: Η γηπεδούχος προέρχεται από τρεις σερί ήττες. Στην έδρα της, ωστόσο, είναι καλή, παίζει φουλ επίθεση και χάνει ή νικάει, καθώς στα οκτώ ματς έχει μόλις μια ισοπαλία. Η Μπόρνμουθ, ωστόσο, κατάφερε το ανεπανάληπτο την περασμένη αγωνιστική, να νικήσει 4-3 εντός έδρας της Λίβερπουλ, από την οποία έχανε 3-1. Το πρόβλημά της στα εκτός παιχνίδια, είναι ότι δεν βάζει γκολ. Η λογική λέει να παίξουμε τον άσο της betshop.gr που προσφέρεται στο απίστευτο 3.40.

Λέστερ - Μάντσεστερ Σίτι: Περίεργο είναι το παιχνίδι αυτό. Η πρωταθλήτρια Λέστερ είναι ομάδα της πλάκας φέτος στο πρωτάθλημα, καθότι με 14 βαθμούς είναι μόλις τρεις πάνω από την επικίνδυνη ζώνη. Ο πρώτος σκόρερ της πέρυσι Τζέιμι Βάρντι έχει κάτι μήνες να σκοράρει και το «τρεχαντήρι» της, ο Ντρίνκγουοτερ είναι τιμωρημένος. Την περασμένη Τετάρτη σκορπίστηκε 5-0 από την Πόρτο στο Οπόρτο, ωστόσο, είχε ήδη περάσει στους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ. Η Σίτι έχει πέντε απουσίες βασικών παικτών, τους τιμωρημένους Αγουέρο, Οταμέντι, Φερναντίνιο και τους τραυματίες Ντελφ και Κομπανί. Η λογική λέει να παίξουμε το διπλό της betshop.gr στο 1.75 και να το «δέσουμε» με το 1.70 του over.

Mάντσεστερ Γ. – Tότεναμ: Πολύ δύσκολο ματς. Η Γιουνάιτεντ μπορεί να μη χάνει, αλλά ούτε κερδίζει κιόλας. Έχει τα θέματά της στο πρωτάθλημα, όπου έμεινε 13 βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο Τσέλσι. Υπολείπεται και κατά έξι της Τότεναμ. Δεν έχει βρει, ακόμα, τα πατήματά της και ο Μουρίνιο είναι σε διαρκή αμφισβήτηση. Στο Ολντ Τράφορντ νίκησε μόλις δυο φορές, έφερε τέσσερις ισοπαλίες κι έχασε μία. Η Τότεναμ είναι σκληρή ομάδα αμυντικά. Στα δυο τελευταία της ματς, πρώτα νίκησε 5-0 την ουραγό Σουόνσι στο Λονδίνο και 3-1 την ΤΣΣΚΑ για το Τσάμπιονς Λιγκ, όπου τελικά πήρε την 3η θέση στον όμιλο και θα συνεχίσει στο Γιουρόπα Λιγκ. Η λογική λέει να προτιμήσουμε το Χ της betshop.gr στο 3.40.

Σαουθάμπτον – Mίντλεσμπρο: Το χαρακτηριστικό αυτού του αγώνα είναι ότι η Σαουθάμπτον έχει μόλις μια ήττα στην έδρα της και η Μπόρο μία ήττα εκτός έδρας. Η  γηπεδούχος έχει συντελεστή 7-5 γκολ την έδρα της, 7-8 η Μπόρο εκτός έδρας. Σε επτά εντός έδρας παιχνίδια η Σαουθάμπτον έχει συντελεστή 3-3-1 σε νίκες, ισοπαλίες, ήττες. Η Μίντλεσμπρο, 1-5-1 μακριά από την έδρα της. Η λογική λέει να παίξουμε το Χ της betshop.gr στο 3.65. Μπορούμε να το «δέσουμε» με το under στο 1.65.

Άιντραχτ Φρανκφούρτης – Χόφενχαϊμ: Πολύ δύσκολο ματς ανάμεσα σε δυο ομάδες που ισοβαθμούν στην 4η θέση, που οδηγεί στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Η Άιντραχτ είναι αήττητη στην έδρα της και η Χόφενχαϊμ, μαζί με τη Λειψία, οι μόνες αήττητες στο πρωτάθλημα. Έχουν γερές άμυνες και οι δυο, χωρίς να συμβαίνει το ίδιο με την επίθεσή τους. Την περασμένη αγωνιστική η γηπεδούχος δεν κατάφερε να νικήσει εκτός έδρας την Άουγκσμπουργκ (1-1), ενώ η Χόφενχαϊμ έβαλε τέλος στις τρεις σερί ισοπαλίες, όταν συνέτριψε 4-0 στην έδρα της την Κολωνία. Η λογική λέει να παίξουμε το Χ της betshop.gr στο 3.40. 

Κολωνία – Ντόρτμουντ: Μεγάλο παιχνίδι. Με νίκη, η Κολωνία ξεπερνάει την Ντόρτμουντ στη βαθμολογία και μπαίνει στην δυάδα για έξοδο στο Γιουρόπα Λιγκ. Στην έδρα της η Κολωνία είναι αήττητη με τέσσερις νίκες και δυο ισοπαλίες και συντελεστή γκολ 7-2. Η Ντόρτμουντ είναι η γνωστή. Βομβαρδίζει με γκολ τις αντίπαλες άμυνες, αλλά αμυντικά δεν πείθει. Έχει ήδη τρεις ήττες μακριά από την έδρα της. Σαν ομάδα, φυσικά, είναι ανώτερη, προέρχεται κι από το 2-2 (ενώ έχανε 2-0) κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης στην ισπανική πρωτεύουσα. Η λογική λέει ότι το 2&over 3.5 betshop.gr στο 3.65 είναι ό,τι πρέπει.

Αμβούργο – Άουγκσμπουργκ: Το Αμβούργο πέτυχε την 1η του νίκη στην μπουντεσλίγκα την περασμένη αγωνιστική, 2-0 στην έδρα του την Ντάρμσταντ κι ήταν το πρώτο παιχνίδι που δεν δέχθηκε γκολ. Μέχρι τότε, όλα τα αποτελέσματά του ήταν στο over. Έβαζε γκολ, αλλά το δεχόταν πανεύκολα. Η Άουγκσμπουργκ είναι κλασική ομάδα του under. Στα τρία τελευταία της ματς έφερε δυο φορές 0-0 και μία 1-1. Η δε, εκτός έδρας συμπεριφορά της είναι 2-2-2. Η λογική λέει να ποντάρουμε στο Χ της betshop.gr στο 3.60.

Γκλάντμπαχ – Μάιντζ: Δύσκολο στην πρόβλεψη. Η Γκλάντμπαχ προκρίθηκε στους «32» του Γιουρόπα Λιγκ, αλλά έχει να σταυρώσει νίκη από τις 25 Οκτωβρίου. Στα δυο τελευταία παιχνίδια έχασε 4-1 από τη Ντόρτμουντ και 4-0 από την Μπαρτσελόνα. Στο δε τελευταίο εντός έδρας ματς για το πρωτάθλημα έφερε 1-1 με την Χόφενχαϊμ. Η Μάιντζ κι αυτή προέρχεται από δυο σερί ήττες, 2-1 από τη Χέρτα στο Βερολίνο και 1-3 από την Μπάγερν. Η λογική λέει να παίξουμε το goal-goal της betshop.gr στο 1.65.

Σάλκε – Λεβερκούζεν: Μεγάλο παιχνίδι, ανάμεσα σε δυο ισόβαθμες ομάδες, που στόχο έχουν την έξοδο στην Ευρώπη. Η Σάλκε είχε τέσσερις νίκες σερί, πριν χάσει 2-1 από την σούπερ Λειψία την περασμένη αγωνιστική. Η Λεβερκούζεν από τη μεριά της, είχε μείνει δίχως νίκη στα τέσσερα τελευταία ματς, με δυο ήττες και ισάριθμες ισοπαλίες, αλλά την περασμένη Τετάρτη διέλυσε 3-0 την αδιάφορη  Μονακό στη Γερμανία για το Τσάμπιονς Λιγκ. Η λογική λέει να παίξουμε το goal-gοal της betshop.gr στο 1.70.

Ρόμα – Μίλαν: Σούπερ ματς, ανάμεσα σε δυο ομάδες που ισοβαθμούν στην 2η θέση της βαθμολογίας και απέχουν τέσσερις βαθμούς από την πρωτοπόρο Γιουβέντους. Είναι και οι δυο σε σούπερ φόρμα και παίζουν φουλ επίθεση. Στο Ολίμπικο η Ρόμα έχει το απόλυτο, επτά νίκες. Μακριά από την έδρα της η Μίλαν έχει τέσσερις νίκες, μία ισοπαλία και δυο ήττες. Η λογική λέει να παίξουμε το goal-goal της betshop.gr στο 1.65. 

Τορίνο – Γιουβέντους: Η Γιούβε είναι φυσικά ανώτερη ομάδα, αλλά σ’ αυτά τα τοπικά ντέρμπι – «φωτιά», παίζουν ρόλο άλλα πράγματα. Κι οι δυο ομάδες, πάντως είναι σε εξαιρετική κατάσταση. Στην έδρα της η Τόρο είναι αήττητη με πέντε νίκες και δυο ισοπαλίες. Μακριά από την έδρα της η Γιούβε είναι χωρίς ισοπαλία, καθότι μετράει τέσσερις νίκες και δυο ήττες. Η λογική λέει να προτιμήσουμε το Χ της betshop.gr στο 3.50.

Βιγιαρεάλ – Ατλέτικο Μαδρίτης: Η Βιγιαρεάλ ξεκίνησε φουριόζα το πρωτάθλημα, αλλά δεν μπόρεσε να κρατήσει τα δυο καρπούζια στην ίδια μασχάλη. Δεν τα πήγε καλά ούτε στην Ευρώπη, ούτε και στο πρωτάθλημα τελευταία. Είναι στη ζώνη Γιουρόπα Λιγκ, αλλά αν χάσει, παραμονεύουν από κάτω Μπιλμπάο, Εϊμπάρ και Σοσιεδάδ. Η Ατλέτικο δεν θυμίζει την περσινή υπερομάδα, αλλά είναι ένα σκαλί πάνω από τη Βιγιαρεάλ. Πάντα ποντάρει στην άμυνά της. Η λογική λέει να παίξουμε το under της betshop.gr στο 1.65. 

ΤΑ… ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ

Αστέρας Τρ. – Βέροια:
Τον 1&no goal της betshop.gr στο 1.90, εύκολα τον ποντάρουμε.

Παναιτωλικός – Ηρακλής: Τον άσο ημίχρονο – άσο τελικό η betshop.gr τον προσφέρει στο 2.35!

ΑΕΚ – Λεβαδειακός: Μας καλύπτουν τα 2-3 γκολ της betshop.gr στο 1.95.

Άρσεναλ – Στόουκ: Η Άρσεναλ βάζει σχεδόν τρία γκολ σε κάθε ματς και η Στόουκ δέχεται μόλις ένα. Ποντάρουμε στον άσο ημίχρονο – άσο τελικό της betshop.gr που δίνεται στο 1.90.

Τσέλσι - Γουέστ Μπρομ.: Ποντάρουμε στον 1&over 2.5 betshop.gr το οποίο προσφέρεται στο 1.85.

Λίβερπουλ - Γουέστ Χαμ: Παίζουμε τον 1&no goal της betshop.gr στο 2.30.

Χέρτα Βερολ. - Βέρντερ Βρέμης: Ο 1&over 2.5 της betshop.gr στο 2.65 είναι μια χαρά.

Μπάγερν Μονάχου – Βόλφσμπουργκ: Τον άσο ημίχρονο – άσο τελικό της betshop.gr στο 1.50, μπορούμε να τον «παντρέψουμε» με 1.70 να μη βάλει γκολ η φιλοξενούμενη ομάδα. 

Φράϊμπουργκ – Ντάρμσταντ: Ο 1&no goal της betshop.gr στο 2.90 είναι μια χαρά.

Ρεάλ Μαδρίτης – Λα Κορούνια: Τα 4-5 γκολ η betshop.gr τα προσφέρει στο 2.60. Δεν είναι κακό να τα συνδυάσουμε με το 1.70 να μη βάλει γκολ η Λα Κορούνια.

Οσασούνα – Μπαρτσελόνα: Παίζουμε το 2&over 3.5 της betshop.gr στο 2.15.

Ρεάλ Σοσιεδάδ – Βαλένθια: Ο άσος της betshop.gr στο 2.00 είναι πολύ καλή περίπτωση. 

ΕΜΠΝΕΥΣΕΙΣ

ΠΑΣ Γιάννινα – Ολυμπιακός:
Να βάλει ένα γκολ ο ΠΑΣ, η betshop.gr το πληρώνει στο 2.55.

Γουότφορντ – Έβερτον: Το Χ& under 2.5 της betshop.gr στο 4.10 είναι «λουκούμι».

Άρσεναλ – Στόουκ: Το 2.25 της betshop.gr να μη βάλει γκολ η Στόουκ είναι μια χαρά.

Ίνγκολσταντ – Λειψία: Το διπλό ημίχρονο – διπλό τελικό της betshop.gr στο 2.85 είναι «δώρο».

Σαμπντόρια – Λάτσιο: Αξίζει να βάλουμε έστω κι ένα ευρώ στον άσο, τον οποίο η betshop.gr πληρώνει στο 3.15.

Θέλτα – Σεβίλλη: Το 2.60 στο διπλό που προσφέρει η betshop.gr είναι «δώρο». Η Σεβίλλη έχει μία ημέρα παραπάνω ξεκούρασης από τη Θέλτα, καθότι έπαιξε Τετάρτη και η Θέλτα Πέμπτη με τον Παναθηναϊκό.

Μπέτις – Αθλέτικ Μπιλμπάο: Ο άσος της betshop.gr  στο 3.05 είναι ένα ρίσκο, το οποίο μπορούμε να πάρουμε, για το κάτι παραπάνω.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης