Βίντεο: Διαιτητής απέβαλλε ball boy στο πρωτάθλημα ποδοσφαίρου της Νοτίου Αφρικής

Βίντεο: Διαιτητής απέβαλλε ball boy στο πρωτάθλημα ποδοσφαίρου της Νοτίου Αφρικής

Στις καθυστερήσεις του αγώνα Κάιζερ Τσιφς – Κέιπ Τάουν Σίτι ο διαιτητής έδειξε την άγουσα για τα αποδυτήρια στον πιτσιρικά θεωρώντας ότι πέταξε επίτηδες μια μπάλα στον αγωνιστικό χώρο

Βίντεο: Διαιτητής απέβαλλε ball boy στο πρωτάθλημα ποδοσφαίρου της Νοτίου Αφρικής
Αν δεν υπήρχε το βίντεο θα δυσκολευόμασταν να πιστέψουμε την πιστότητα της είδησης, αλλά όπως αποδεικνύεται κι από την εικόνα είναι πέρα για πέρα αληθινή.

Ο Βίκτορ Γκόμες, διαιτητής της αναμέτρησης Κάιζερ Τσιφς – Κέιπ Ταουν Σίτι, στο 4ο λεπτό των καθυστερήσεων έστειλε εκτός αγωνιστικού χώρου ένα από τα ball boys που βρισκόταν πίσω από την εστία των γηπεδούχων, θεωρώντας ότι πέταξε εσκεμμένα μια δεύτερη μπάλα εντός αγωνιστικού χώρου.



Η αλήθεια είναι όμως ότι ο μικρός απλά προσπάθησε να δώσει γρήγορα μια νέα μπάλα προκειμένου να βγει άμεσα η ομάδα του στην επίθεση και να διεκδικήσει το γκολ της νίκης. 
Κλείσιμο

Με το σκορ να είναι 1-1 και τους φιλοξενούμενους να είναι στην επίθεση, η μπάλα από την σέντρα που έγινε φάνηκε ότι θα καταλήξει εκτός τελικής γραμμής κι ο μικρός βιάστηκε να δώσει μια δεύτερη μπάλα στον τερματοφύλακα των Κάιζερ Τσιφς.



Ο διαιτητής σταμάτησε τον αγώνα, κατευθύνθηκε προς το μέρος του και του έδειξε την… έξοδο στην πρώτη αποβολή ball boy που έχει καταγραφεί ποτέ.



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης