Βόμβες από Ίβιτς: «Ή εγώ ή αυτοί»! – Σε εξέλιξη η επαφή του Σέρβου τεχνικού με Σαββίδη

Βόμβες από Ίβιτς: «Ή εγώ ή αυτοί»! – Σε εξέλιξη η επαφή του Σέρβου τεχνικού με Σαββίδη

Οι... βόμβες συνεχίζουν να πέφτουν στην Τούμπα!  - Ο Βλάνταν Ίβιτς ξέσπασε στις δηλώσεις του μετά το ΠΑΟΚ - Ατρόμητος λέγοντας απίστευτα πράγματα! – Στο γήπεδο έμεινε ο Σέρβος τεχνικός όπως και οι αρχηγοί της ομάδας και έχουν κρίσιμη επαφή με τον πρόεδρο της ΠΑΕ

Βόμβες από Ίβιτς: «Ή εγώ ή αυτοί»! – Σε εξέλιξη η επαφή του Σέρβου τεχνικού με Σαββίδη
Οι μετασεισμικές δονήσεις στην Τούμπα μετά την απίστευτη ήττα που γνώρισε ο ΠΑΟΚ από τον Ατρόμητο (από 2-0 και 3-1 έχασε με 3-4) με τον Βλάνταν Ίβιτς να ρίχνει νέες βόμβες στην συνέντευξη Τύπου κάνοντας λόγο για  «ύπουλα πράγματα» και τόνισε ότι θα συζητήσει με τον Σαββίδη προκειμένου να φύγουν κάποιοι ή ο ίδιος! Αυτή την ώρα παραμένει στην Τούμπα όπως και οι αρχηγοί της ομάδας προκειμένου να έχουν την καθοριστική επαφή με τον μεγαλομέτοχο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις τους: 

Κλείσιμο
Την εικόνα του ΠΑΟΚ και την ήττα: «Είναι κάποια λάθη που δεν μπορεί να γίνονται. Θα συζητήσω σε λίγο με τον μεγαλομέτοχο και ή θα φύγω εγώ ή αυτοί. Δεν λέω εγώ ότι κάποιοι δεν μπορούν αλλά ότι δεν θέλουν. Και πιστεύω ότι μερικοί από εσάς το ξέρετε. Κάποιοι έχουν πρόβλημα στα αποδυτήρια.
 
Στην αρχή έκανα κάποια πράγματα σε αυτό το παιχνίδι που τελευταία στιγμή τα άλλαξα. Κάποιους παίκτες. Θα έχουμε συνάντηση σε λίγο και θα δούμε τι θα κάνουμε.
 
Δεν λέω ότι θέλουν να… φάνε κάποιοι παίκτες τον Ίβιτς αλλά κάποια πράγματα είναι τόσο ύπουλα. Δείτε τα γκολ προσεχτικά και θα καταλάβετε. Εγώ όταν ήμουν ποδοσφαιριστής ακόμα και αν δεν γούσταρα έναν προπονητή, έμπαινα μέσα και τα έδινα όλα. Ο αθλητικός διευθυντής είναι ενημερωμένος ήδη. Εδώ και 20 μέρες για να μην πω έναν μήνα συμβαίνει αυτό».
Για την διευκρίνιση της δήλωσης του για τη συμπεριφορά συγκεκριμένων παικτών: «Δε λέω ότι κάποιοι απλά δεν μπορούν, μπορεί να μη θέλουν. Και πιστεύω ότι κάποιοι από εσάς εδώ γνωρίζουν ποιοι παίκτες. Δεν μπορώ να σας πω εγώ γιατί δε θέλουν αυτοί οι παίκτες. Σήμερα αυτό ήταν πιο ξεκάθαρο. Φαίνεται τον τελευταίο καιρό ότι κάποιοι έχουν πρόβλημα και μέσα στα αποδυτήρια και στον αγωνιστικό χώρο. Για αυτό θα συζητήσω με τον μεγαλομέτοχο, θα του παρουσιάσω αυτό που λέω εγώ και οι πάνω από εμένα θα πάρουν τις αποφάσεις που πρέπει. Θα μιλήσω κάποια πράγματα που δε γνωρίζει ο ίδιος. Έχει ενημερωθεί ο τεχνικός διευθυντής. Εμένα δεν μπορεί ποτέ να μου μπει στο μυαλό κάτι τέτοιο. Έχω παίξει μπάλα, μπορεί να μη γούσταρα κάποιον προπονητή, αλλά όταν έμπαινα έδινα το 100%».

Για το πως ο ίδιος προστάτεψε την ομάδα: «Πιστεύω σε όλους και προσπαθώ να τους βγάλω πράγματα, αλλά όταν συμβαίνουν πράγματα όπως έγιναν σήμερα δεν μπορώ να καταλάβω. Μπορεί κάποια πράγματα να έγιναν και στο παρελθόν, τον τελευταίο ένα μήνα».

Για το παιχνίδι: «Η ομάδα πετούσε στο πρώτο ημίχρονο, είχε κατοχή, ο αντίπαλος δεν μπορούσε να μας πλησιάσει και στο τέλος μείναμε με 10 παίκτες. Ήταν μία κακή στιγμή. Πέρα από αυτά μετά έγιναν κάποια πολύ περίεργα πράγματα».

Δείτε το σχετικό βίντεο με τις δηλώσεις του κ. Ίβιτς (από το 15ο λεπτό και μετά καθώς προηγούνται οι δηλώσεις του κ. Κορακάκη).


Πηγή:www,gazzetta.gr

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης