Αποσύρουν τη φανέλα με το Νο. 32 του Σακίλ οι Χιτ!

Αποσύρουν τη φανέλα με το Νο. 32 του Σακίλ οι Χιτ!

Στην απόσυρση του Νο. 32 του Σακίλ Ο' Νιλ θα προχωρήσουν οι Χιτ, στις 22 Δεκεμβρίου, πριν την έναρξη του ματς με τους Λος Άντζελες Λέικερς, όπως ανακοίνωσε η ομάδα του Μαϊάμι

Αποσύρουν τη φανέλα με το Νο. 32 του Σακίλ οι Χιτ!
Ήρθε η ώρα που ο Σακίλ Ο' Νιλ θα «κρεμαστεί»...

Όπως κάθε ομάδα που σέβεται τους ηγέτες της, έτσι και οι Χιτ θα αποσύρουν τη φανέλα με το Νο.32 που φορούσε ο Shaq, κατά τη διάρκεια της θητείας του στην ομάδα του Μαϊάμι.

Κλείσιμο
Η ξεχωριστή αυτή τελετή θα γίνει πριν την αναμέτρηση των Χιτ με τους Λέικερς, στην «AmericaAirlines Arena», στις 22 Δεκεμβρίου, κατά την έναρξη της οποίας θα προβληθεί ένα βίντεο - αφιέρωμα στον Ο' Νιλ κι έπειτα η φανέλα του θα πάρει την πορεία για την οροφή του γηπέδου.

Μια σημαδιακή αναμέτρηση, καθώς η ομάδα του Μαϊάμι είχε πάρει με ανταλλαγή τον Ο' Νιλ από αυτήν του Λος Άντζελες, τον Ιούλιο του 2014, ενώ τον Αύγουστο του 2015 υπέγραψε μαζί του κανονικό συμβόλαιο, καθώς είχε μείνει ελεύθερος.

Στα τέσσερα χρόνια που έμεινε εκεί, ο πρώην σέντερ βοήθησε τους Χιτ να κατακτήσουν το πρώτο πρωτάθλημα στην ιστορία τους το 2006.

Ο Σακίλ θα γίνει ο τρίτος παίκτης του οποίου η φανέλα θα «κρεμαστεί» από τους Χιτ, μετά τους Αλόνσο Μούρνινγκ και Τιμ Χάρνταγουεϊ.

Πηγή: gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης