Μπαρτομέου: «Για πάντα στην Μπαρτσελόνα ο Μέσι»

Μπαρτομέου: «Για πάντα στην Μπαρτσελόνα ο Μέσι»

Στο περιθώριο της παρουσίασης του νέου χορηγού του συλλόγου, ο πρόεδρος της Μπάρτσα θέλησε να καθησυχάσει τους οπαδούς σχετικά με το μέλλον του Αργεντινού σταρ

Μπαρτομέου: «Για πάντα στην Μπαρτσελόνα ο Μέσι»
Τον νέο χορηγό που θα βρίσκεται στη φανέλα της ομάδας από τη σεζόν 2017-18 παρουσίασε η Μπαρτσελόνα, με τον πρόεδρο, Ζοσέπ Μπαρτομέου να... δίνει τα χέρια με την ιαπωνική εταιρεία «Rakuten», που θεωρείται η μεγαλύτερη εταιρεία της χώρας σε on-line αγορές. 

Η νέα συμφωνία θα αποφέρει στους Καταλανούς 55 εκατ. ευρώ το χρόνο ενώ προβλέπονται και μπόνους σε περίπτωση κατάκτησης του πρωταθλήματος και Champions League και θα έχει διάρκεια 4 ετών με την επιλογή επέκτασης για ακόμα έναν χρόνο. 

Κλείσιμο
Ωστόσο, το μεγάλο θέμα που απασχολεί τους φίλους των «μπλαουγκράνα» είναι η ανανέωση του συμβολαίου του Λιονέλ Μέσι, καθώς σύμφωνα με τη «Marca» ο Αργεντινός σε πρώτη φάση ήταν αρνητικός. 

Παρ' όλα αυτά, ο Ζοσέπ Μπαρτομέου, εξέφρασε τη βεβαιότητά του ότι ο σούπερ-σταρ της ομάδας θα ολοκληρώσει την καριέρα του στην Μπαρτσελόνα. 

«Είμαστε πεπεισμένοι ότι ο Μέσι θα ολοκληρώσει την καριέρα του στην Μπάρτσα. Είναι ο παίκτης που μας οδήγησε στις επιτυχίες όλα αυτά τα χρόνια», ήταν τα λόγια του χωρίς όμως να προχωρά σε λεπτομέρειες.
Πηγή:www.sport-fm.gr

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης