ΑΕΚ και Παναθηναϊκός τσεκάρουν τον Χαμάντ της Χοφενχάιμ

ΑΕΚ και Παναθηναϊκός τσεκάρουν τον Χαμάντ της Χοφενχάιμ

Το γερμανικό περιοδικό «Kicker» αποκαλύπτει ότι ΑΕΚ και Παναθηναϊκός εξετάζουν την περίπτωση του 25χρονου Σοηδού εξτρέμ της Χόφενχαϊμ, Τζιλοάν Χαμάντ 

ΑΕΚ και Παναθηναϊκός τσεκάρουν τον Χαμάντ της Χοφενχάιμ
Την περίπτωση του Τζιλοάν Χαμάντ φέρνει στο προσκήνιο για ΑΕΚ και Παναθηναϊκό η διαδικτυακή έκδοση του περιοδικού «Kicker». Οι 
Γερμανοί, που επικαλούνται ασφαλείς πληροφορίες, αναφέρουν ότι ο 25χρονος Σουηδός εξτρέμ βρίσκεται στις λίστες της Ένωσης και των πράσινων. 

Ο Χαμάντ δεν υπολογίζεται ούτε την φετινή χρονιά στην Χόφενχαϊμ και αγωνίζεται με τις ρεζέρβες της ομάδας της Bundesliga. Είχε υπογράψει συμβόλαιο τριετούς διάρκειας το 2013, όταν και αποκτήθηκε από την Μάλμε και το επόμενο καλοκαίρι θα μείνει ελεύθερος κάτι που σημαίνει ότι από την 1η Ιανουαρίου του 2017 θα είναι σε θέση να υπογράψει σε όποια ομάδα θέλει. 
Κλείσιμο

Στο δημοσίευμα τονίζεται πως για τον παίκτη, που δεν αποκλείεται να ακολουθήσει το ίδιο δρομολόγιο με τον Ταρίκ Ελιουνούσι (από την Χόφενχαϊμ στην Ελλάδα δηλαδή), είχαν ενδιαφερθεί το περασμένο καλοκαίρι οι Ντάρμσταντ και Άουγκσμπουργκ αλλά και γαλλικοί σύλλογοι.
Πηγή:www.sport-fm.gr

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης