Super League και Top-5 πρωταθλήματα μας στέλνουν... ταμείο!

Super League και Top-5 πρωταθλήματα μας στέλνουν... ταμείο!

Τα παιχνίδια του - αμφίρροπου για φέτος-ελληνικού πρωταθλήματος, καθώς και τα μεγάλα πρωταθλήματα, Αγγλίας, Γερμανίας, Ιταλίας και Ισπανίας, μας προτρέπουν σε προσεκτικό παίξιμο, με σωστή ενημέρωση, για να πάμε ταμείο.

Super League και Top-5 πρωταθλήματα μας στέλνουν... ταμείο!
Παναιτωλικός – Κέρκυρα: Στην πρεμιέρα ο Παναιτωλικός έχασε 2-1 στην Τούμπα, μετά νίκησε 2-0 τον Ατρόμητο στο Περιστέρι, στο τρίτο ματς έφερε 0-0 με τον Παναθηναϊκό στο Αγρίνιο και την περασμένη αγωνιστική πήρε 0-0 από τον Πλατανιά στην Κρήτη. Έχει, δηλαδή, τρία ματς χωρίς να δεχτεί γκολ. Η Κέρκυρα αφού έχασε στην πρεμιέρα 0-1 από τον Πλατανιά, μετά (πάλι εντός έδρας) κέρδισε 2-0 την ΑΕΛ και στην 3η αγωνιστική έχασε 2-1 στη Λειβαδιά. Την περασμένη αγωνιστική, ξανάχασε στην έδρα της, αυτή τη φορά 0-1 από τον ΠΑΣ. Θα παίξει για την ισοπαλία. Η λογική λέει να παίξουμε το under της bershop στο 1.55 κατ’ αρχήν και τον άσο στο 1.75. 

Κλείσιμο
Αστέρας Τρίπολης – Πλατανιάς: Ο Αστέρας έχει τέσσερις ήττες σερί. Άλλαξε τον Μάκη Χάβο με τον Ελευθερόπουλο, ο οποίος στο ντεμπούτο του, ηττήθηκε από τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο, με 3-1. Ωστόσο, κόντρα στον Παναθηναϊκό έπαιξε σούπερ μπάλα και τον απείλησε στο δεύτερο μέρος έστω κι αν  έπαιζε με δέκα παίκτες. Επιστρέφουν Τσάβες και Δημούτσος. O Πλατανιάς στην πρεμιέρα νίκησε 1-0 στην Κέρκυρα, ακολούθως 3-2 το Λεβαδειακό στην Κρήτη και μετά, έφερε 0-0 με τον ΠΑΣ στα Γιάννινα σ’ ένα άθλιο γήπεδο. Την περασμένη αγωνιστική ήρθε ισόπαλος 0-0 στα Χανιά με τον Παναιτωλικό. Είναι ομάδα του under και κοιτάζει πρώτα την άμυνα. Η λογική λέει να παίξουμε τον άσο της betshop στο 1.72 και να μη βάλει γκολ ο Πλατανιάς στο 1.90.

Πανιώνιος – Ολυμπιακός:  Ο Πανιώνιος, εκεί που ξεκίνησε με νίκες 3-0 τον Αστέρα στη Ν. Σμύρνη και 2-0 μέσα στην Ξάνθη, στη συνέχεια, έχασε καθαρά 1-2 από τη Βέροια και προς στιγμήν, κόπηκαν τα φτερά του. Όμως, ξαναβρήκε δύναμη και την περασμένη αγωνιστική νίκησε 2-1 τον Ηρακλή στην Θεσσαλονίκη. Σε εκρηκτική κατάσταση βρίσκονται οι δυο Ιρανοί Μασούντ και Ανσαριφάρντ. Ο Ολυμπιακός ήταν σε κακό φεγγάρι από την αρχή της σεζόν, έχασε 1-0 στη Λάρισα και στο «καπάκι» από τον ΑΠΟΕΛ με το ίδιο σκορ, αλλά αυτή η νίκη 3-0 επί της ΑΕΚ γιάτρεψε τις πληγές του. Αμφίβολος είναι ο Φορτούνης, βρίσκει δίκτυα ο Ιντέγε, θα ξεκινήσει ο Μάριν. Την προσεχή Πέμπτη οι ερυθρόλευκοι θα παίξουν καθοριστικό ματς με την Αστάνα στον όμιλο του Γιουρόπα Λιγκ. Η λογική λέει να ποντάρουμε στο διπλό του 1.50. 

Παναθηναϊκός – Ξάνθη: Ο Παναθηναϊκός στο τελευταίο παιχνίδι - με τον Αστέρα Τρίπολης στη Λεωφόρο - μπορεί να νίκησε εύκολα 3-1, αλλά στο δεύτερο μέρος κινδύνευσε, έστω κι αν έπαιζε με παίκτη παραπάνω. Ο Μπεργκ δεν έχει σκοράρει ποτέ κόντρα στην Ξάνθη. Την προσεχή Πέμπτη οι «πράσινοι» θα παίξουν με τον Άγιαξ στο Άμστερνταμ για το Γιουρόπα Λιγκ.  Η Ξάνθη έκανε δυο κολλητές ήττες στην αρχή, 4-1 από την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ και 0-2 από τον Πανιώνιο, αλλά μετά πήρε 0-0 από τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα. Εκεί, λοιπόν, που περίμενε την πρώτη νίκη την περασμένη αγωνιστική στην έδρα της, δεν το κατάφερε, φέρνοντας 0-0 με τον Ατρόμητο. Έχει πολύ καιρό να νικήσει, σε επίσημα και φιλικά ματς. Η λογική λέει να παίξουμε τον άσο ημίχρονο – άσο τελικό της betshop στο 1.80. Το under στο 1.85 δεν είναι κακό.

ΠΑΣ Γιάννινα – Λεβαδειακός: Ο ΠΑΣ αφού ξεκίνησε με σούπερ εμφάνιση και νίκη 3-0 τον Ατρόμητο στους Ζωσιμάδες, μετά διαλύθηκε 4-0 από τον Παναθηναϊκό, στη Λεωφόρο, αλλά έπαιζε για μία ώρα με δέκα παίκτες. Στο δεύτερο εντός έδρας παιχνίδι έφερε 0-0 με τον Πλατανιά, σε έναν άθλιο αγωνιστικό χώρο και την περασμένη αγωνιστική έπαιξε έξυπνα και πήρε 1-0 το ντέρμπι με την Κέρκυρα στο νησί. Ο Λεβαδειακός, αν εξαιρέσουμε ένα φυσιολογικά χαμένο παιχνίδι 0-3 από τον Παναθηναϊκό, στην συνέχεια ηττήθηκε 3-2 στην Κρήτη από τον Πλατανιά, αλλά πέτυχε δυο γκολ στο δεύτερο ημίχρονο, ενώ έχανε 3-0 στο πρώτο. Μετά, στη Λειβαδιά, κέρδισε εύκολα 2-1 την Κέρκυρα, αλλά στο ίδιο γήπεδο την τελευταία αγωνιστική, δεν κατάφερε να νικήσει τη Λάρισα, 1-1. Η λογική λέει να προτιμήσουμε τον άσο της betshop στο 1.95 και το under στο 1.85.

Ατρόμητος – Βέροια:  Ο Ατρόμητος ξεκίνησε κι αυτός με δυο ήττες 3-0 από τον ΠΑΣ στα Γιάννινα και 0-2 από τον Παναιτωλικό, αλλά στο τρίτο ματς, επίσης στο Περιστέρι, νίκησε 1-0 τον Αστέρα Τρίπολης, με τον Κορακάκη στον πάγκο, αντί του Δέλλα. Έδειξε ότι συνέρχεται, καθότι πήγε στην Ξάνθη την περασμένη αγωνιστική, έπαιξε φουλ άμυνα και πήρε 0-0. Στα πέντε τελευταία παιχνίδια, ωστόσο, συμπεριλαμβανομένου κι ενός φιλικού πριν την έναρξη του πρωταθλήματος (με τον Αστέρα στην Τρίπολη), έχει βάλει μόλις ένα γκολ. Πάλι εκτός δράσης θα είναι ο ικανότητος Ντιγκινί. Η Βέροια ξεκίνησε με δυο ήττες 6-1 από τον Ολυμπιακό και 0-2 από την ΑΕΚ, αλλά ήταν αναμενόμενες. Στη Ν. Σμύρνη έδειξε ότι είναι καλή ομάδα και νίκησε 2-1 τον Πανιώνιο. Κι ενώ το πρόγραμμα δεν την ευνόησε, καθότι είχε ματς με τον ΠΑΟΚ αυτή τη φορά, κατάφερε να μη χάσει (0-0) στην έδρα της. Είναι καλή ομάδα η Βέροια, δεν πρέπει να την υποτιμήσουμε. Η λογική λέει να παίξουμε το under στο 1.70 για σιγουριά.

ΠΑΟΚ - Ηρακλής: Ο ΠΑΟΚ στην Τούμπα νίκησε 2-1 τον Παναιτωλικό κι έφερε 0-0 με την Ξάνθη. Επίσης έφερε 0-0 με τη Βέροια εκτός έδρας την περασμένη αγωνιστική. Αδικήθηκε μεν, αλλά είναι φανερό ότι έχει πρόβλημα να σπρώξει την μπάλα στα δίκτυα. Αμυντικά, όμως, τα πάει περίφημα, πολύ δύσκολα δέχεται γκολ. Την Πέμπτη για Γιουρόπα Λιγκ θα παίξει εκτός έδρας με την Καραμπάκ. Ο Ηρακλής ξεκίνησε με 2-2 στη Λάρισα (από «δώρο» του γκολκίπερ της ΑΕΛ, Ντεγκρά), μετά ήταν άτυχος κι έχασε 1-2 από τον Ολυμπιακό και στο τρίτο ματς κατάφερε να μη χάσει από την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, 0-0. Εκεί, όμως, που θεώρησε ότι έφτιαξαν τα πράγματα, έχασε 2-1 από τον Πανιώνιο στην Θεσσαλονίκη. Είναι σε μεταβατικό στάδιο πώλησης της ΠΑΕ σε Ιταλούς, οι παίκτες είναι απλήρωτοι, έχασε και τους Στάμο, Λουκίνα Περόνε με τραυματισμό. Επίσης, έχει να δει νίκη κάτι… μήνες και συγκεκριμένα από το φιλικό με την Ξάνθη το Μάιο! Η λογική λέει να ποντάρουμε στον άσο ημίχρονο – άσο τελικό της betshop στο 1.65

Λάρισα – ΑΕΚ: Η ΑΕΛ, αφού ταλαιπωρήθηκε με την υπόθεση Ντεγκρά, ξαναβρήκε την ηρεμία της όταν νίκησε 1-0 τον Ολυμπιακό την περασμένη αγωνιστική. Η ηρεμία έγινε αισιοδοξία για κάτι καλύτερο φέτος, όταν κατάφερε και πήρε ισοπαλία 1-1 στη Λιβαδειά την περασμένη αγωνιστική. Αν παίξει ο Ναβάρο, ανεβαίνει επίπεδο. Η ΑΕΚ επίσης προέρχεται από δυο σερί αποτυχίες, 0-0 με τον Ηρακλή στο ΟΑΚΑ και συντριβή 3-0 από τον Ολυμπιακό στο Φάληρο. Αυτό είχε ως συνέπεια ο Κετσπάγια τεθεί υπό αμφισβήτηση. Ο Λέσκοτ είναι τραυματίας και δεν θα παίξει (θα τον αντικαταστήσει ο Λαρισαίος Κολοβέτσιος) ούτε ο Σιμόες με τον Βάργκας, κατά πάσα πιθανότητα. Ίσως τα καταφέρει ο Αλμέιδα. Αν η ΑΕΚ δε νικήσει, μένει πίσω και μπλέκει πάλι σε εσωστρέφεια κι ο Κετσπάγια θα φύγει. Η λογική λέει να ποντάρουμε στο Χ της betshop στο 3.40.

Τσέλσι – Λέστερ: Η Τσέλσι, μετά τη συντριβή 3-0 από την Άρσεναλ στο «Έμιρεϊτς», κέρδισε 2-0 εκτός έδρας τη Χαλ κι έδειξε σημάδια ανάκαμψης. Πριν από 20 περίπου ημέρες είχε νικήσει 4-2 τη Λέστερ για το Λιγκ καπ, μέσα στο «σπίτι» της πρωταθλήτριας. Αν δε νικήσει, έστω κι αν μιλάμε για την Αγγλία, όπου τίποτα δεν κρίνεται πριν από το τέλος, η υπόθεση τίτλος τελειώνει. Η Λέστερ, μετά  τη συντριβή 4-1 από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο «Όλντ Τράφορντ», νίκησε 1-0 την Πόρτο για το Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά στο τελευταίο της ματς στο πρωτάθλημα, δεν κατάφερε νίκη στην έδρα της επί της Σαουθάμπτον, έφερε 0-0. Έχει να παίξει και Τσάμπιονς Λιγκ, υποδεχόμενη την Κοπεγχάγη την προσεχή Τρίτη. Η λογική λέει να παίξουμε τον άσο ημίχρονο - άσο τελικό της betshop στο 2.35 και να βάλει ένα γκολ η Λέστερ στο 2.50.

Γουέστ Μπρομ – Τότεναμ: Η Γουέστ Μπρομ προέρχεται από δυο σερί εκτός έδρας ισοπαλίες με το ίδιο σκορ, 1-1, με Στόουκ και Σάντερλαντ. Είναι σκληρή ομάδα. Η Τότεναμ συμπλήρωσε πέντε σερί νίκες στα πέντε τελευταία ματς, έστω κι αν παίζει χωρίς το βασικό της σκόρερ Χάρι Κέιν. Σ’ αυτά, έχει δεχθεί μόλις ένα γκολ, ενώ τα αποτελέσματά της είναι κοντά στο under. Προέρχεται από μεγάλη εντός έδρας νίκη 2-0 επί της Μάντσεστερ Σίτι. Την προσεχή Τρίτη θα παίξει στη Γερμανία με τη Λεβερκούζεν για το Τσάμπιονς Λιγκ. Η λογική λέει να ποντάρουμε στο διπλό της betshop στο 1.73 και να μη βάλει γκολ η Μπρομ στο 2.15.

Μάντσεστερ Σίτι – Έβερτον: Η Σίτι, εκεί που όλοι την χαρακτήριζαν «άτρωτη», έφερε 3-3 με την Σέλτικ στη Γλασκώβη για το Τσάμπιονς Λιγκ και στο «καπάκι» έχασε καθαρά 2-0 από την Τότεναμ στο Λονδίνο. Θα παίξει χωρίς τους Ντελφ, Ντε Μπρούινε και Στέρλινγκ, ίσως και του Αγουέρο που τραυματίστηκε σε ματς της εθνικής Αργεντινής. Η Έβερτον, μετά από δυο κολλητές ήττες με Μπόρνμουθ και Νόριτς, δεν κατάφερε να νικήσει την Κρίσταλ Πάλας στο Λίβερπουλ, έφερε 1-1 την περασμένη αγωνιστική κι αυτό είχε ως συνέπεια ν’ αμφισβητηθεί ο προπονητής της Ολλανδός Ρόναλντ Κούμαν. Κόντρα στη Σίτι θα έχει βασικές απουσίες, όπως των  Μπάσιτς, Μπάινς, Μόρι, Γκίμπσον. Η λογική λέει ότι ο άσος του 1.47 είναι μια χαρά και να μη βάλει γκολ η Έβερτον δίνεται στο 2.60!

Στόουκ – Σάντερλαντ: Παίζει η προτελευταία με την τελευταία. Και οι δυο έχουν πολλές απουσίες βασικών, τέσσερις η Στόουκ, έξι η Σάντερλαντ Δύσκολο στην πρόβλεψη ματς καθότι είναι και οι δυο σε άθλια κατάσταση. Έχει ένα credit η Στόουκ, καθότι προέρχεται από εκτός έδρας ισοπαλία 1-1 με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Η Σάντερλαντ χάνει συνήθως, αλλά σχεδόν πάντα σκοράρει, μέσα – έξω. Η λογική λέει ότι το Χ της betshop στο 3.40 αξίζει.

Λίβερπουλ - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Η Λίβερπουλ του Κλοπ είναι αποφασισμένη για μεγάλα πράγματα φέτος. Μ’ αυτόν στον πάγκο, σε κάθε ματς επίσημο ή φιλικό στην αρχή, έφερνε εναλλάξ αποτελέσματα, νίκη – ήττα - νίκη, από την 29η Ιουλίου και δώθε! Ούτε… παραγγελία να τις είχε. Όταν, όμως, έφερε τελικά, την ισοπαλία, 1-1 με την Τότεναμ στο Λονδίνο, 27 Αυγούστου, μετά έκανε πέντε σερί νίκες, όλες στο over! Είναι σε τρομερή φόρμα. Η Μάντσεστερ του Μουρίνιο δεν έχει, ακόμα, βρει τα πατήματά της. Θα πάει στο ντέρμπι χωρίς να έχει κάνει τη μεγάλη εκτός έδρας νίκη, ενώ και τη Χαλ, στην εκπνοή την κέρδισε 1-0. Την τελευταία αγωνιστική έφερε 1-1 με τη Στόουκ στο «Ολντ Τράφορντ» και ο Μουρίνιο αμφισβητείται καθαρά, πλέον. Άγνωστο αν θα βάλει το Ρούνεϊ που βρίσκεται σε κακή κατάσταση, κυρίως ψυχολογική, μετά την έλευση του Ιμπραήμοβιτς. Η λογική λέει ότι ο άσος της betshop στο 2.18 είναι ό,τι πρέπει.

Ντόρτμουντ – Χέρτα: Η Ντόρτμουντ τα πήγαινε περίφημα μέχρι την περασμένη αγωνιστική όπου έχασε 2-0 καθαρά στο Λεβερκούζεν. Θα παίξει, μάλλον και χωρίς τον τραυματία Σωκράτη Παπασταθόπουλο, καθώς και τον για πολύ καιρό απόντα και φυσικό ηγέτη της ομάδας, Μάρκο Ρόις. Στα πέντε τελευταία ματς είχε πετύχει 22 γκολ, πριν χάσει την τελευταία αγωνιστική, δίχως να σκοράρει Την προσεχή Τρίτη θα πάει στη Λισαβόνα για το ματς με την Σπόρτιγκ στο Τσάμπιονς Λιγκ. Η Χέρτα τα πάει σούπερ, βρίσκεται στην 2η θέση της βαθμολογίας. Προσέχει πάρα πολύ την άμυνά της, γι αυτό κι ήταν ανέλπιστο αυτό το 3-3 εκτός έδρας με την Άϊντραχτ την περασμένη αγωνιστική. Τα παιχνίδια της, συνήθως, είναι στο under. Ο άσος της betshop στο 1.35 και το goal-goal στο 1.80 μας καλύπτει.

Χόφενχάιμ – Φράιμπουργκ: Η Χόφενχαϊμ είναι σε καλό φεγγάρι, μετά από δυο σερί νίκες, 2-1 εντός έδρας τη Σάλκε και με το ίδιο σκορ εκτός έδρας την Ιγκολσταντ. Η Φράιμπουργκ έχει να φέρει ισόπαλο αποτέλεσμα (σε επίσημα και φιλικά παιχνίδια) από την περασμένη σεζόν και συγκεκριμένα από το Μάρτιο! Στα τελευταία έξι ματς φέρνει αποτελέσματα αυστηρά εναλλάξ, δηλαδή, ήττα, νίκη, ήττα, νίκη κλπ. Την προτελευταία αγωνιστική έχασε 3-1 εκτός έδρας από την Ντόρτμουντ και μετά νίκησε στην έδρα της 1-0 την Άϊντραχτ. Η λογική λέει να προτιμήσουμε τον άσο τη betshop στο 2.15.

Κιέβο – Μίλαν: Η Κιέβο, για τα κυβικά της, τα πάει τέλεια φέτος, ισοβαθμεί με τη Μίλαν κι έχει βλέψεις για Ευρώπη. Στα εντός έδρας ματς με μεγάλους αντιπάλους, νίκησε 2-1 την Ίντερ, έφερε 1-1 με τη Λάτσιο και νίκησε 2-1 τη φορμαρισμένη Σασουόλο. Η Μίλαν είναι χτισμένη για να παίρνει αποτελέσματα από την άμυνά της φέτος. Πολύ δύσκολα δέχεται γκολ, δύσκολα σκοράρει, όμως. Αν εξαιρέσουμε το εντός έδρας 4-3 με τη Σασουόλο, είναι καθαρά ομάδα του under. Στα τελευταία πέντε παιχνίδια, συμμαζεύτηκε σαν ομάδα, δεν παίζει φουλ επίθεση και πάει τα ματς όλα στο γκολ. Η λογική λέει να παίξουμε το Χ της betshop στο 3.00 και το under στο 1.60.

Νάπολι - Ρόμα: Η Νάπολι είχε να φύγει ηττημένη από το γήπεδο από τις 25 Απριλίου, όταν έχασε 1-0 από τη Ρόμα στο Ολίμπικο. Αυτό, μέχρι την περασμένη αγωνιστική, όπου έχασε ανέλπιστα, αλλά δίκαια, 1-0 από την Αταλάντα στο Μπέργκαμο. Στην έδρα της, ωστόσο, καθαρίζει όλα τα ματς. Την προσεχή Τετάρτη υποδέχεται τη Μπεσίκτας στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Η Ρόμα δεν εμπνέει καμία εμπιστοσύνη. Στις δυο τελευταίες εξόδους της, έχασε 1-0 από τη Φιορεντίνα και 3-1 από την Τορίνο. Έχει ένα ψυχολογικό αβαντάζ, βέβαια, μετά την εντός έδρας νίκη 2-1 επί της Ίντερ. Την προσεχή Πέμπτη υποδέχεται την Αούστρια Βιέννης για το Γιουρόπα Λιγκ. Η λογική λέει να προτιμήσουμε τον άσο της betshop στο  2.00.

Φιορεντίνα – Αταλάντα: Πολύ δύσκολο στην πρόβλεψη ματς. Η Φιορεντίνα έχει καλύτερη ομάδα και καλύτερους παίκτες, αυτό είναι έξω από κάθε αμφισβήτηση. Όμως, μετά την εντός έδρας νίκη της 1-0 επί της Ρόμα, έφερε 2-2 με την Ουντινέζε στο Ούντινε, 0-0 με τη Μίλαν στη Φλωρεντία, διέλυσε 5-1 την αδύνατη Καραμπάχ στο Γιουρόπα Λιγκ, αλλά η ήττα της 2-1 εκτός έδρας από την Τορίνο, την ξανάριξε σε προβληματισμό. Έχει να παίξει κι εκτός έδρας με τη Λίμπερετς την προσεχή Πέμπτη για το Γιουρόπα Λιγκ. Η Αταλάντα κάνει αξιοπρόσεκτη πορεία. Μάλιστα, την περασμένη αγωνιστική έπαιξε μεγάλη μπάλα, νικώντας 1-0 τη Νάπολι στο Μπέργκαμο. Η λογική λέει να παίξουμε τον άσο της betshop στο 1.75, αλλά και να βάλει ένα γκολ η Αταλάντα που προσφέρεται στο 2.50.

Μπέτις – Ρεάλ Μαδρίτης:
Το ενδιαφέρον στοιχείο που προσδιορίζει το ματς αυτό, είναι πως η Ρεάλ Μαδρίτης έχει τέσσερις ισοπαλίες στη σειρά, κάτι χωρίς προηγούμενο για τον καστιλιάνικο σύλλογο. Έφερε 1-1 με την Βιγιαρεάλ στο «Μπερναμπέου», μετά 2-2 εκτός έδρας με τη Λας Πάλμας, 2-2 με τη Ντόρτμουντ στη Γερμανία και την περασμένη αγωνιστική 1-1 με την Εϊμπάρ στη Μαδρίτη. Την προσεχή Τρίτη υποδέχεται τη Λέγκια για το Τσάμπιον Λιγκ. Η Μπέτις είναι μια μικρομεσαία ομάδα και θα προσπαθήσει να πάρει την ισοπαλία. Η λογική λέει να παίξουμε το διπλό της betshop στο 1.37 και το goal-goal στο 1.65.

Λεγκάνες – Σεβίλλη: Το παιχνίδι αυτό χρειάζεται ανάλυση, καθότι η Λεγκάνες δεν έχει κερδίσει στην έδρα της στα τρία ματς που έχει δώσει και η Σεβίλλη δεν κέρδισε κι αυτή μακριά από το σπίτι της, σε ισάριθμα ματς που έχει παίξει. Η Λεγκάνες ξεκίνησε με εντός έδρας ισοπαλία 0-0 κόντρα στην Ατλέτικο, έχασε 1-5 από τη Μπαρτσελόνα και 1-2 από την ουραγό Βαλένθια. Έξω, όμως, τα πάει καλά έχοντας δυο σερί νίκες. Βέβαια, η Σεβίλλη είναι τουλάχιστον τρεις κλάσεις ανώτερη από τη Λεγκάνες, αλλά έχει να παίξει και ματς στο Ζάγκρεπ με την Δυναμό την προσεχή Τρίτη για το Τσάμπιονς Λιγκ, γεγονός που βάζει ακόμα ένα βαθμό δυσκολίας στο παιχνίδι της με τη Λεγκάνες. Η λογική λέει να ποντάρουμε στο διπλό της betshop στο 2.25 και στο 2.50 να βάλει ένα γκολ η Λεγκάνες. 

ΤΑ… ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ
Άρσεναλ – Σουόνσι: Το 1.75 της betshop για άσο ημίχρονο – άσο τελικό, τον «δένουμε» και με τα 4-5 γκολ στο 3.00 
Κρίσταλ Πάλας - Γουέστ Χαμ: Τον άσο της betshop στο 2.00 μπορούμε να τον συνδυάσουμε με το no goal στο 2.10.
Σαουθάμπτον – Μπέρνλι: Ο άσος της betshop 1.37 μπορεί ν’ ακουμπήσει στο under του 1.90.
Γκλάντμπαχ – Αμβούργο: Να νικάει η Γκλάντμπαχ στο πρώτο ημίχρονο η betshop το προσφέρει στο 2.15. Να νικήσει και στο δεύτερο, στο 2.00.
Άιντραχτ Φρανκφούρτης - Μπάγερν Μονάχου: Το διπλό ημίχρονο – διπλό τελικό της betshop στο 1.75 είναι μια χαρά. Όπως και τα 2-3 γκολ στο 2.10.
Κολωνία – Ίνγκολστάντ: Ο άσος ημίχρονο – άσος τελικό της betshop στο 2.85 είναι σπουδαία απόδοση.
Μάιντζ – Ντάρμσταντ: Παίζουμε τον άσο της betshop στο 1.50 και το goal-goal στο 1.85.
Βέρντερ Βρέμης - Μπάγερ Λεβερκούζεν: Προτιμούμε το διπλό της betshop στο 1.72 και να μην βάλει γκολ η Βέρντερ στο 2.90.
Γιουβέντους – Ουντινέζε: Η νίκη της γηπεδούχου στο πρώτο μέρος στο 1.60 της betshop μπορεί να συνδυαστεί με το 1.45 να νικήσει και στο δεύτερο ημίχρονο. 
Μπαρτσελόνα – Λα Κορούνια: Τον άσο της betshop στο 1.40 να νικάει η Μπαρτσελόνα στο πρώτο ημίχρονο, και το 1.30 να νικήσει και στο δεύτερο μέρος, τα συνδυάζουμε με το 1.75 να μην σκοράρει η Λα Κορούνια.

ΕΜΠΝΕΥΣΕΙΣ
Παναιτωλικός – Κέρκυρα: Το 3.55 της betshop να βάλει δυο γκολ ο Παναιτωλικός είναι «λουκούμι».
Πανιώνιος – Ολυμπιακός: Το 2.50 της betshop να βάλει ένα γκολ ο Πανιώνιος, είναι ευκαιρία. 
Ατρόμητος – Βέροια: Το διπλό της betshop πληρώνει 6.75. Οι Περιστεριώτες δεν σκοράρουν ενώ η Βέροια έβγαλε όλα τα ντέρμπι και κέρδισε 2-1 τον Πανιώνιο μέσα στη Ν. Σμύρνη.
Μίντλεσμπρο – Γουότφορντ: Το Χ της betshop στο 3.20 είναι το πιο πιθανό.
Μπόρνμουθ – Χαλ: Στον άσο της betshop στο 1.83, ποντάρουμε και το goal-goal  στο 1.95.
Άουγκσμπουργκ – Σάλκε: Ποντάρουμε στο διπλό της betshop στο 2.35.
Βόλφσμπουργκ – Λειψία: Το Χ της betshop στο 3.40 είναι εφικτό και πληρώνει καλά.
Ίντερ – Κάλιαρι: Είναι ένα ρίσκο το Χ της betshop στο 4.75. Η Ίντερ δεν πείθει φέτος μη το ξεχνάμε. 


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης