Βίντεο: Άγριος τσακωμός Μαραντόνα με Βερόν σε φιλανθρωπικό αγώνα!

Βίντεο: Άγριος τσακωμός Μαραντόνα με Βερόν σε φιλανθρωπικό αγώνα!

Μόνο φιλανθρωπικός δεν ήταν ο αγώνας της ειρήνης στο Ολίμπικο της Ρώμης για τους Ντιέγκο Μαραντόνα και Χουάν Σεμπαστιάν Βερόν. Οι δύο Αργεντίνοι τσακώθηκαν και έγιναν πρώτο θέμα στον κόσμο

Βίντεο: Άγριος τσακωμός Μαραντόνα με Βερόν σε φιλανθρωπικό αγώνα!
Η μεταξύ τους κόντρα υπάρχει από το καλοκαίρι, όταν την στιγμή που υπήρχε... πόλεμος στην Ομοσπονδία της Αργεντινής, ο Μαραντόνα είχε αποκαλέσει τον Βερόν προδότη. Ο πρώην μέσος των Ίντερ, Τσέλσι, Γιουνάιτεντ και άλλων ομάδων, φαίνεται πως του το κρατούσε και έτσι το ο... αγώνας της ειρήνης στο Ολίμπικο ήταν ικανός για να ξεσπάσει... πόλεμος μεταξύ τους.

Συγκεκριμένα μετά το τέλος του φιλικού ο Ντιεγκίτο πήγε να μιλήσει στον Βερόν, αλλά αυτός δεν ήθελε με τίποτα να δεχθεί τα πειράγματά του, με συνέπεια ο Μαραντόνα να τον αποκαλέσει «π@@@@@ς γιο». Μάλιστα για να ηρεμήσουν τα πράγματα χρειάστηκε η επέμβαση των ψυχραιμότερων με τον Βερόν να τονίζει: «Δεν μπορείς να πάρεις στα σοβαρά αυτά που λέει ο Μαραντόνα. Αλήθεια δεν δίνω καμία σημασία σε αυτά που λέει. Είναι εύκολο να μιλάς μπροστά σε κάμερες και μικρόφωνα, αλλά είναι εντελώς διαφορετικά να μιλάς με τον άλλον μπροστά σου».

Κλείσιμο
Πηγή: gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης