Άρσεναλ: Έχει στην τράπεζα περισσότερα λεφτά απ’ ότι έχουν μαζί Ρεάλ, Μπάρτσα και Μπάγερν

Άρσεναλ: Έχει στην τράπεζα περισσότερα λεφτά απ’ ότι έχουν μαζί Ρεάλ, Μπάρτσα και Μπάγερν

Οι Λονδρέζοι ανακοίνωσαν τα αποτελέσματα της οικονομικής χρήσης που τους εμφανίζουν να έχουν αποθεματικά ύψους 226.5 εκατ. λιρών! 

Άρσεναλ: Έχει στην τράπεζα περισσότερα λεφτά απ’ ότι έχουν μαζί Ρεάλ, Μπάρτσα και Μπάγερν
Η πολιτική της έχει λοιδορηθεί ουκ ολίγες φορές από τα ΜΜΕ, ενώ οι οπαδοί της έχουν «αγανακτήσει» με τη λογική που διέπει τις μεταγραφές της. Ωστόσο η Άρσεναλ μπορεί να έχει χρόνια να γευτεί τη χαρά ενός τίτλου, όμως συγκριτικά με τους ανταγωνιστές της, έχει να παρουσιάσει ένα ολοκαίνουργιο και υπερσύγχρονο γήπεδο, αλλά και μια αθλητική εταιρία η οποία σφύζει από υγεία και προφανώς αποτελεί την καλύτερη εγγύηση ότι σύντομα θα προστεθούν στην τροπαιοθήκη της κι άλλες κούπες.

Οι «Κανονιέρηδες» ανακοίνωσαν τα φετινά οικονομικά τους αποτελέσματα κι όπως αποκαλύφθηκε υπάρχουν τραπεζικά διαθέσιμα ύψους 226.5 εκατ. λιρών! 

Κλείσιμο
«Ξέρω ότι αυτό το νούμερο θα προκαλέσει την συνηθισμένη παραφιλολογία από τον κόσμο και τα ΜΜΕ και θα πρέπει να πω ότι παρουσιάζουμε αυτό το υψηλό νούμερο λόγω εποχής. Υπάρχουν τα έσοδα από τα εισιτήρια διαρκείας και από τις χορηγίες, ενώ αν αφαιρέσουμε τα χρήματα που πρέπει να δοθούν για την αποπληρωμή του δανείου που έχουμε πάρει για την κατασκευή του γηπέδου, αλλά και παλαιότερες μεταγραφές, τότε τα διαθέσιμα μας είναι μόνο 149 εκατ. λίρες», εξήγησε ο πρόεδρος της ομάδας Σερ Τσίπς Κίσγουϊκ.

Ο τελευταίος υπενθύμισε ότι το φετινό καλοκαίρι η Άρσεναλ ξόδεψε περισσότερα από 90 εκατομμύρια λίρες για τους Τσάκα, Μουστάφι, Λούκας θέλοντας να δείξει ότι η ομάδα δεν… τσιγκουνεύεται, αλλά δεν αλλάζει και πολιτική.

«Κάνουμε τις επενδύσεις μας, όμως η κάθε κίνηση μας γίνεται με σύνεση σε μια αγορά η οποία είναι υπερβολικά… φουσκωμένη. Αυτή η πολιτική όμως μας έχει δικαιώσει και δεν πρόκειται να την αλλάξουμε», συμπλήρωσε ο Κίσγουϊκ  με τον διευθύνοντα σύμβουλο του συλλόγου Ιβάν Γκαζίδη να συμπληρώνει: 

«Είμαστε πλέον σε θέση ισχύος και θέλουμε να συνεχίσουμε να αναπτυσσόμαστε. Εντός γηπέδου έχουμε μια εξαιρετική ομάδα, εκτός γηπέδου έχουμε βάλει τις βάσεις για να διασφαλίσουμε ότι το μέλλον μας θα είναι ακόμη καλύτερο. Κι ο απώτερος στόχος μας δεν είναι άλλος από το να κατακτήσουμε πολλά τρόπαια και να κάνουμε περήφανους τους οπαδούς μας»




Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης