Εκπρόσωπος FIFA, UEFA: «Πρόεδρος και συμβούλιο συναίνεσης για ΕΠΟ»

Εκπρόσωπος FIFA, UEFA: «Πρόεδρος και συμβούλιο συναίνεσης για ΕΠΟ»

O εκπρόσωπος των FIFA, UEFA, Κωστάκης Κουτσοκούμνης υποστήριξε, μέσω Facebook, πως η ΕΠΟ δεν θέλει εκλογές αλλά συναινετική λύση για πρόεδρο και διοικητικό συμβούλιο 

Εκπρόσωπος FIFA, UEFA: «Πρόεδρος και συμβούλιο συναίνεσης για ΕΠΟ»
Ένα μήνα περίπου πριν από τις εκλογές στην ΕΠΟ για την ανάδειξη της νέας διοίκησης και ενώ οι τόνοι ανεβαίνουν επικίνδυνα, ο Κωστάκης Κουτσοκούμνης με παρέμβαση του μέσω του προσωπικού του προφίλ στο facebook δίνει μια άλλη διάσταση και καταθέτει μια διαφορετική πρόταση για να βγει το ελληνικό ποδόσφαιρο από το αδιέξοδο.

Ο Κύπριος αξιωματούχος συνεχίζει να παρακολουθεί στενά τις εξελίξεις στο ελληνικό ποδόσφαιρο και να έχει επαφές για τα όσα συμβαίνουν. Σε σχέση με την ΕΠΟ και τις επικείμενες εκλογές της θέλησε να τοποθετηθεί στα social media. 

Κλείσιμο
Αναλυτικά η ανάρτησή του:

«Το τι χρειάζεται τώρα η ΕΠΟ είναι ένα πρόεδρο και συμβούλιο συναίνεσης. Όχι εκλογές, αντιπαραθέσεις: νικητές και ηττημένους. Μόνο έτσι θα προχωρήσει μπροστά το Ελληνικό ποδόσφαιρο και θα επιλυθούν τα χρόνια προβλήματα που το ταλανίζουν και το ταλαιπωρούν συμπεριλαμβανομένης της βίας στα στάδια και έξω από αυτά. Το ερώτημα είναι αν οι δυνάμεις που αντιμάχονται για να κερδίσουν στις εκλογές διαθέτουν την οπτική γωνία για να δουν το γενικό συμφέρον του ιδίου του ποδοσφαίρου».

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης