Superleague: Νίκες για ΟΣΦΠ, ΠΑΟ, ΑΕΚ - Δείτε όλα τα γκολ και τις καλύτερες φάσεις

Superleague: Νίκες για ΟΣΦΠ, ΠΑΟ, ΑΕΚ - Δείτε όλα τα γκολ και τις καλύτερες φάσεις

Το προγραμμα της δεύτερης αγωνιστικής του φετινού πρωταθλήματος ολοκληρώνεται σήμερα με τον αγώνα του Αστέρα Τρίπολης-ΠΑΟΚ

Superleague: Νίκες για ΟΣΦΠ, ΠΑΟ, ΑΕΚ - Δείτε όλα τα γκολ και τις καλύτερες φάσεις
Με νίκες και των τριών μεγάλων (Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, ΑΕΚ) συνεχίστηκε το πρωτάθλημα της Superleague. Ο πρωταθλητής επικράτησε 2-1 του Ηρακλή, ο Παναθηναϊκός ξέσπασε στον ΠΑΣ Γιάννινα με 4-0 και ο Δικέφαλος πέρασε από τη Βέροια (2-0) με MVP τον Μπακασέτα.

Το προγραμμα της δεύτερης αγωνιστικής του φετινού πρωταθλήματος ολοκληρώνεται σήμερα με τον αγώνα του Αστέρα Τρίπολης-ΠΑΟΚ.

Κλείσιμο
Τι συνέβη το Σάββατο και την Κυριακή

Συνεχίζει… on fire ο Ιντέγε! Στην πρώτη του επαφή με την μπάλα, ο Νιγηριανός έκανε αυτό που δεν μπορούσαν οι συμπαίκτες του, χαρίζοντας στον Ολυμπιακό τη νίκη (1-2) με ανατροπή κόντρα στον Ηρακλή!



Τα «σπασμένα» για την ήττα από τον Άγιαξ πλήρωσε ο ΠΑΣ. Με «όργια» του Μπεργκ, ο Παναθηναϊκός ξέσπασε στην Λεωφόρο, επικρατώντας 4-0 των Ηπειρωτών, οι οποίοι έπαιζαν από νωρίς με δέκα.



 Φορτσάτη στην Βέροια η ΑΕΚ, που με σκόρερ και MVP τον Τάσο Μπακασέτα πήρε τη νίκη (2-0) κι έκανε το 2/2. Δύο δοκάρια κι ένα κάρο ευκαιρίες για την Ένωση, που καθάρισε το τρίποντο με γκολ του Βάργκας.



 Η ομαδάρα του Βλάνταν Μιλόγεβιτς έπαιξε τρομερό ποδόσφαιρο ΚΑΙ στην Ξάνθη, επικρατώντας 2-0 και έχει το απόλυτο στο πρωτάθλημα, με μηδέν παθητικό.



Παίζοντας πολύ έξυπνα και χτυπώντας σε καίρια σημεία, ο Παναιτωλικός επικράτησε 2-0 του Ατρομήτου και έσφιξε τη... θηλιά στον λαιμό του Τραΐανού Δέλλα! 



Ο Πλατανιάς πίστεψε ότι θα φθάσει σε μια άνετη νίκη, έχοντας το υπέρ του 3-0, αλλά ο Λεβαδειακός έκανε δυναμικό come back και λίγο έλειψε να τσιμπήσει βαθμό (3-2) στο φινάλε.



Κέρκυρα από ημίχρονο. Οι νησιώτες καθάρισαν την κακή ΑΕΛ ουσιαστικά στα πρώτα 45 λεπτά (2-0) με τους Ντουαλά-Επστάιν να την οδηγούν στη νίκη και έφθασαν χωρίς άγχος στο πρώτο τους φετινό τρίποντο.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης