Παναθηναϊκός: «Delete» στον Άγιαξ, το μυαλό στον ΠΑΣ Γιάννινα

Παναθηναϊκός: «Delete» στον Άγιαξ, το μυαλό στον ΠΑΣ Γιάννινα

Στα νικηφόρα αποτελέσματα θέλει να επιστρέψει σήμερα ο Παναθηναϊκός, ο οποίος υποδέχεται τον ΠΑΣ Γιάννινα στη Λεωφόρο και θέλει να κάνει το «δύο στα δύο» στο πρωτάθλημα

Παναθηναϊκός: «Delete» στον Άγιαξ, το μυαλό στον ΠΑΣ Γιάννινα
Στην ελληνική πραγματικότητα επιστρέφει σήμερα το μεσημέρι ο Παναθηναϊκός, ο οποίος υποδέχεται τον ΠΑΣ Γιάννινα στη Λεωφόρο για την 4η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας (16:00, Novasports 2, ΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr). 

Λίγες ημέρες μετά την ήττα από τον Άγιαξ στους ομίλους του Europa League, οι «πράσινοι» θέλουν να αποδείξουν ότι το συγκεκριμένο αποτέλεσμα ήταν μια κακή παρένθεση και να κάνουν το «δύο στα δύο» στο πρωτάθλημα. 

Κλείσιμο
Στο γήπεδο του «τριφυλλιού» αναμένεται να βρεθεί ξανά αρκετός κόσμος, ο οποίος θέλει να αποδείξει ότι βρίσκεται κοντά στην ομάδα του Αντρέα Στραματσόνι. 

Από την πλευρά του, ο Ιταλός προπονητής καλείται να διαχειριστεί κάποια προβλήματα, όπως τους τραυματισμούς του Κουτρουμπή, του Μπουμάλ και του Ιμπάρμπο. Σε σχέση με το μεσοβδόμαδο παιχνίδι ο Στραματσόνι σκοπεύει να παρατάξει τον Παναθηναϊκό με 4-2-3-1, με στόχο να κυριαρχήσει μέσα στον αγωνιστικό χώρο. 

Κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Στιλ, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Κουλιμπαλί (αντί του Μέστο), Μολέντο, Ιβανόφ και Χουλτ. Δύο θέσεις παίζονται ανάμεσα σε Λεντέσμα, Λουντ και Βιγιαβάνιες, με τον Ζέκα να έχει σίγουρη θέση στο αρχικό σχήμα. 

Στα άκρα της μεσαίας γραμμής θα βρίσκονται ο Εμποκού και ο Γουακάσο, ενώ μοναδικός προωθημένος θα είναι ο Μπεργκ. Την αποστολή συμπληρώνουν οι Κοτσόλης, Ο. Βλαχοδήμος, Χουχούμης, Σάμπα, Ρέις και Ρινάλντι.

Πηγή: sport-fm.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης