Ολυμπιακός: Οπαδοί πήγαν στην προπόνηση και ξεκαθάρισαν «ανοχή τέλος»

Ολυμπιακός: Οπαδοί πήγαν στην προπόνηση και ξεκαθάρισαν «ανοχή τέλος»

Οι απογοητευμένοι οπαδοί των ερυθρόλευκων διέκοψαν την προπόνηση και μίλησαν στους παίκτες και το προπονητικό τιμ εκφράζοντας την οργή τους για τον αποκλεισμό και την εικόνα της ομάδας

Ολυμπιακός: Οπαδοί πήγαν στην προπόνηση και ξεκαθάρισαν «ανοχή τέλος»
Μετά το πρώτο παιχνίδι με την Χάποελ στο Καραϊσκάκη ο Βαγγέλης Μαρινάκης είχε βρεθεί στα αποδυτήρια των ερυθρόλευκων όπου μεταξύ άλλων δικαιολόγησε απόλυτα τις αποδοκιμασίες του κόσμου λέγοντας «και λίγα σας είπαν».

Σήμερα, λίγες ώρες μετά τον αποκλεισμό σοκ του Ολυμπιακού από την συνέχεια του Champions League, η σκυτάλη πέρασε στους οπαδούς των ερυθρόλευκων οι οποίοι βρέθηκαν στις εγκαταστάσεις της ομάδας στον Ρέντη και φρόντισαν να στείλουν τα δικά τους μηνύματα στους παίκτες και το προπονητικό τιμ.

Κλείσιμο
Συγκεκριμένα ανάμεσα στα άλλα τους είπαν: «Η ανοχή μας τελείωσε. Έχετε τα πάντα και μας ξεφτιλίζετε. Δεν μπορεί με τέτοιο μπάτζετ να μην μπορείτε να νικήσετε ομαδούλες όπως η ΑΕΚ και η Μπερ Σεβά. Σε λίγες ημέρες παίζουμε την συνέχειά μας στην Ευρώπη και αρχίζει το πρωτάθλημα. Δε σας λείπει τίποτα στον Ολυμπιακό.

Αξία πήρατε και αντί να ματώνετε τη φανέλα εσείς είστε αδιάφοροι. Αυτά από σήμερα κομμένα. Στα μέρη που πηγαίνατε τα βράδια τώρα θα πηγαίνουμε εμείς και φροντίστε να μην δούμε κανένα σας γιατί αν σας δούμε θα σας κόψουμε την μπάλα. Συγκεντρωθείτε και παίξτε, αλλιώς φύγετε».
Πηγή:www.gazzetta.gr


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης