Σερένα Γουίλιαμς: Αγαπώ το σώμα μου και δεν θα το άλλαζα με τίποτα

Σερένα Γουίλιαμς: Αγαπώ το σώμα μου και δεν θα το άλλαζα με τίποτα

«Με το σώμα μου πετυχαίνω σπουδαίες επιδόσεις στο άθλημά μου. Κάνω καριέρα με αυτό», είπε η διάσημη τενίστρια

Σερένα Γουίλιαμς: Αγαπώ το σώμα μου και δεν θα το άλλαζα με τίποτα
Η Σερένα Γουίλιαμς δεν ήταν ποτέ ντροπαλή σε ότι έχει να κάνει με το σώμα της. Η 34χρονη πρωταθλήτρια του τένις και κάτοχος πολλών χρυσών μεταλλίων και διακρίσεων λίγο πριν την έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων στο Ρίο φωτογραφήθηκε για το περιοδικό Self. Στη συνέντευξη που παραχώρησε είπε: 

«Αγαπώ το σώμα μου και δεν θα άλλαζα τίποτα σε αυτό» και συνέχισε: «Δεν σας ζητάω να σας αρέσει το σώμα μου. Απλά σας ζητάω να με αφήσετε να μου αρέσει εμένα το σώμα μου. Και αυτό επειδή μπορεί με το σώμα μου να επηρεάσω κορίτσια που θέλουν να μου μοιάσουν και θέλω να αισθάνονται καλά με τον εαυτό τους».

Κλείσιμο



Η Σερένα προσφάτως μίλησε για την κατασκευή αλλά και για το πώς έχει χτίσει το σώμα της: «Με το σώμα μου μπορώ και πετυχαίνω σπουδαίες επιδόσεις στο άθλημά μου. Κάνω καριέρα με αυτό».

Κατά τη διάρκεια του Γουίμπλετον τον περασμένο μήνα οι χρήστες των socia media ήταν έξαλλοι με την εμφάνιση της Σερένα. «Φορούσε λευκά και φαινόντουσαν οι θηλές της», έγραφαν εξοργισμένοι στα σχόλιά τους και συνέχισαν: «Δεν την παρατηρούσαν σαν αθλήτρια αλλά σαν γυναίκα μέσα στα κορτ».



Η Σερένα και για τα παραπάνω έδωσε την απάντησή της: «Εχω αυτή την κατασκευή που άλλες γυναίκες δεν έχουν. Πιστεύω πως είναι σημαντικό, ειδικά σαν γυναίκα να υπερασπίζομαι αυτό που είμαι. Σε πέντε χρόνια από τώρα θα αράξω σε κάποια βάρκα ή σε κάποιο νησί. Μπορεί να έχω παιδί, οικογένεια θα δούμε. Τέρμα τα ταξίδια. Θα πετάξω το διαβατήριό μου. Λοιπόν τελείωσα με αυτά».

Η Σερένα Γουίλιαμς στους φετινούς Ολυμπιακούς θα κληθεί να υπερασπιστεί το χρυσό μετάλλιο που κέρδισε στους Ολυμπιακούς του Λονδίνου το 2012.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης