Πατίτο: «Ήρθα στην Ευρώπη για μια μεγάλη ομάδα»

Πατίτο: «Ήρθα στην Ευρώπη για μια μεγάλη ομάδα»

Απόλυτα ικανοποιημένος από την ολοκλήρωση της μεταγραφής του στην ΑΕΚ εμφανίστηκε ο Πατίτο Ροντρίγκες, που έδωσε σύνθημα πρόκρισης στο Europa League και κατάκτησης του πρωταθλήματος

Πατίτο: «Ήρθα στην Ευρώπη για μια μεγάλη ομάδα»
Ιδιαίτερα χαρούμενος παρουσιάστηκε στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης της ΑΕΚ ο Πατίτο Ροντρίγκες. Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός τόνισε πως πρώτος στόχος είναι η πρόκριση στους ομίλους του Europa League κι εν συνεχεία η μάχη για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Παράλληλα, υποσχέθηκε στους οπαδούς των κιτρινόμαυρων πως θα δώσει τον καλύτερό του εαυτό. 

«Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος και χαρούμενος που βρίσκομαι στην ΑΕΚ. Μου δίνεται μια μεγάλη ευκαιρία να παίξω στην Ευρώπη και μάλιστα σε μια μεγάλη ομάδα. Για εμένα είναι πολύ σημαντική πρόκληση στην καριέρα μου. Ο πρώτος στόχος δεν είναι άλλος από το να μπούμε στους ομίλους του Europa League. Είναι ο πιο κοντινός στόχος. Και μετά να παλέψουμε για να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα. Στον κόσμο της ΑΕΚ ένα πράγμα έχω να υποσχεθώ. Ότι θα προσπαθήσω να δώσω το καλύτερο, να τους ευχαριστήσω με την απόδοσή μου και κυρίως να είμαστε πρωταθλητές. Αυτό που θέλω είναι όλοι να είμαστε στο τέλος ευχαριστημένοι και χαρούμενοι. Αυτό μετράει!» 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης