«Στον αέρα» ο Μιλοβάνοβιτς μετά το «άδειασμα» από την ΑΕΚ

«Στον αέρα» ο Μιλοβάνοβιτς μετά το «άδειασμα» από την ΑΕΚ

Σε δυσχερή θέση μοιάζει ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς στην ΑΕΚ. Μετά το πρωτοφανές «άδειασμά» του από την ΠΑΕ στο θέμα Σαμάκ, ο τεχνικός διευθυντής της «Ένωσης» φαντάζει δύσκολο να σταθεί στη θέση του

ΑΕΚ: «Άδειασε» τον Μιλοβάνοβιτς, διαψεύδοντας το φλερτ με Σαμάκ
Κάτι παραπάνω από επισφαλές δείχνει το μέλλον του Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς στην ΑΕΚ. 

Ο Σέρβος «αδειάστηκε» με κάθε επισημότητα από την ΠΑΕ στην υπόθεση Σαμάκ, αφού λίγη ώρα αφότου ο ίδιος επιβεβαίωνε στους εκπροσώπους του Τύπου το ενδιαφέρον της ομάδας, εκείνη ενημέρωνε πως αυτό δεν ισχύει. 

Κλείσιμο
Κάτι που προφανώς τον εξέθεσε στα μάτια της κοινής γνώμης και αν μη τι άλλο εκλαμβάνεται ως δυσαρέσκεια προς το πρόσωπό του. Είναι εύλογοι, δε, οι συνειρμοί ότι με αυτή την κίνηση του «φορτώνονται» και οι μεταγραφικές αστοχίες που έχουν προηγηθεί. 

Σε κάθε περίπτωση πάντως (είτε δηλαδή του χρεώνονται και οι υπόλοιπες αποτυχίες, είτε του χρεώνονται λανθασμένοι χειρισμοί μονάχα στο θέμα Σαμάκ) μοιάζει πολύ δύσκολο να σταθεί στη θέση του από ‘δω και πέρα. 

Μοιάζει δύσκολο λοιπόν, ακόμα κι αν ο ίδιος δεν παραιτηθεί για λόγους ευθιξίας, να συνεχίσει η ομάδα να εμπιστεύεται έναν άνθρωπο, για τον οποίο δημοσίως έχει υπονοήσει ότι δεν κάνει σωστά τη δουλειά του.

Πηγή: sport-fm.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης