Ο Κάρλο Αντσελότι παρουσιάστηκε και επίσημα από την Μπάγερν

Ο Κάρλο Αντσελότι παρουσιάστηκε και επίσημα από την Μπάγερν

Ο Ιταλός δήλωσε οπαδός της δουλειάς του Γκουαρδιόλα την οποία και θέλει να συνεχίσει – Δεν άφησε πολλά περιθώρια για νέες μεταγραφές

Ο Κάρλο Αντσελότι παρουσιάστηκε και επίσημα από την Μπάγερν
Στο νέο του γραφείο στο προπονητικό κέντρο της Μπάγερν τον περίμενε μια επιγραφή που του ευχόταν «Καλή επιτυχία» στα ιταλικά. Του την είχε αφήσει ο προκάτοχος του Πεπ Γκουαρδιόλα σε μία κίνηση αβροφροσύνης.

Μόνο που ο Κάρλο Αντσελότι, ο οποίος παρουσιάστηκε και επίσημα από τη διοίκηση της Μπάγερν, φρόντισε να δηλώσει και δημόσια θαυμαστής της δουλειάς του Καταλανού τεχνικού.

Κλείσιμο
«Το στιλ ποδοσφαίρου που έπαιζε η ομάδα επί Γουαρδιόλα ήταν φανταστικό και θέλω να συνεχίσω αυτό το στιλ. Ο προκάτοχός μου έκανε εξαιρετική δουλειά. Είμαι τυχερός, έχουμε μία φανταστική ομάδα», είπε ο νέος τεχνικός των Βαυαρών δηλώνοντας παράλληλα κολακευμένος από το γεγονός ότι: «γίνομαι ο δεύτερος Ιταλός που προπονώ αυτόν το σύλλογο και ελπίζω να αφήσω όμορφες αναμνήσεις όπως άφησε και ο Τραπατόνι». 

Όσον αφορά τις μεταγραφές, ο Αντσελότι μάλλον έκοψε την όρεξη των οπαδών της ομάδας του αφού όπως είπε χαρακτηριστικά: «Είμαστε πολύ καλά με την απόκτηση των Ματς Χούμελς και Ρενάτο Σάντσες, αφού πρόκειται για δύο παίκτες που τους ήθελαν πολλές ομάδες. Θεωρώ παίκτες της Μπάγερν τους Μπενατιά και Γκέτσε. Πάντως, το μεταγραφικό παράθυρο είναι ανοιχτό μέχρι τις 31 Αυγούστου και μπορούν να συμβούν τα πάντα μέχρι τότε»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης