Τελειώνει σήμερα του Ματέους – Συνεχίζεται το «σαφάρι» για στόπερ στον ΠΑΟΚ

Τελειώνει σήμερα του Ματέους – Συνεχίζεται το «σαφάρι» για στόπερ στον ΠΑΟΚ

Εντός της ημέρας αναμένεται να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του Ματέους στον ΠΑΟΚ, ενώ την ίδια ώρα ο Λούμπος Μίχελ προσπαθεί να δώσει λύση στο θέμα του κεντρικού αμυντικού

Τελειώνει σήμερα του Ματέους – Συνεχίζεται το «σαφάρι» για στόπερ στον ΠΑΟΚ
Στην τελική ευθεία έχει μπει η τέταρτη μεταγραφή του ΠΑΟΚ εν όψει της επόμενης σεζόν, καθώς από χθες το βράδυ βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη ο Ματέους μαζί με τον εκπρόσωπό του. 

Ο Βραζιλιάνος χαφ θα υποβληθεί σήμερα στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια θα συζητήσει τις τελευταίες λεπτομέρειες με τους ανθρώπους της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ, προτού υπογράψει για τα επόμενα δύο χρόνια. 

Κλείσιμο
Την ίδια στιγμή, ο Λούμπος Μίχελ προσπαθεί να δώσει λύση στο θέμα του κεντρικού αμυντικού που ψάχνουν οι «ασπρόμαυροι» για να μπορέσουν να είναι πλήρεις στα μετόπισθεν την επόμενη σεζόν. 

«Νο1» στόχος του Σλοβάκου παράγοντα είναι ο Βαρέλα, με τον οποίο φαίνεται πως υπάρχει συμφωνία για τριετές συμβόλαιο συνεργασίας και ετήσιες απολαβές μισού εκατ. ευρώ. 

Εκείνο που μένει για να τελειώσει και αυτό το θέμα είναι να ρίξει τις απαιτήσεις της η Στεάουα Βουκουρεστίου, η οποία εμμένει να αξιώνει 2 εκατ. ευρώ για την παραχώρηση του 27χρονου στόπερ.

Για αυτό τον λόγο ο πρόεδρος του «Δικεφάλου του Βορρά» κινείται και για έναν δευτερόπρωτο αμυντικό, ώστε να μπορέσει να δημιουργηθεί τετράδα με τους Τζαβέλλα, Μαλεζά και Χατζηισαΐα. Και στη συνέχεια θα εξεταστεί εκ νέου το θέμα του Βαρέλα.

Πηγή: www.sport-fm.gr 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης