Γκάλης για Διαμαντίδη: “Θα λείψει στο μπάσκετ, άξιος συνεχιστής της γενιάς μας”!

Γκάλης για Διαμαντίδη: “Θα λείψει στο μπάσκετ, άξιος συνεχιστής της γενιάς μας”!

Ο Νίκος Γκάλης μιλάει για τον Δημήτρη Διαμαντίδη! Ο άνθρωπος που έβαλε το μπάσκετ στα σπίτια μας και προφανώς αποτέλεσε πηγή έμπνευσης για τον Διαμαντίδη κι όλους τους σύγχρονους αστέρες του αθλήματος, τονίζει στο αφιέρωμα της LiveSport ότι η απουσία του “Μήτσου” θα είναι αισθητή στο μπάσκετ και ότι η εξαιρετική του παρουσία έδωσε την καλύτερη συνέχεια στις επιτυχίες της γενιάς του ’87!

Γκάλης για Διαμαντίδη: “Θα λείψει στο μπάσκετ, άξιος συνεχιστής της γενιάς μας”!
«Ο Διαμαντίδης υπήρξε εξαιρετικός παίκτης. Με την παρουσία του πρόσφερε πολλά, τόσο στον Παναθηναϊκό όσο και συνολικά στο ελληνικό μπάσκετ. Με την απόφασή του να εγκαταλείψει τους αγωνιστικούς χώρους είναι σίγουρο ότι θα του λείψει. Του εύχομαι τα καλύτερα από εδώ και πέρα και ελπίζω να παραμείνει κοντά στο μπάσκετ», είπε ο Νίκος Γκάλης που νιώθει περήφανος για τους άξιους συνεχιστές της δικής του πετυχημένης γενιάς:

«Βλέποντας τον Δημήτρη Διαμαντίδη, αλλά και τα άλλα παιδιά, που έχουν διαγράψει τη δική τους πορεία στο μπάσκετ, να συνεχίζουν την προσπάθεια που ξεκίνησε η δική μας παρέα, του ’87, χαιρόμουν ιδιαίτερα. Συνειδητοποιούσα και συνειδητοποιώ κάθε μέρα ότι με όσα πετύχαμε τότε, καταφέραμε να βάλουμε ένα σημαντικό λιθαράκι. Εκτός από το ότι ανεβάσαμε την Ελλάδα στην κορυφή της Ευρώπης, κάναμε το άθλημα αγαπητό στα νέα παιδιά, βάλαμε τέτοια ταλέντα, που πήραν από εμάς τη σκυτάλη και συνέχισαν να φέρνουν επιτυχίες στην χώρα μας».

Κλείσιμο
Πηγή: http://www.eurohoops.net
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης