Ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος βράβευσε τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της B2B Gaming Services

Ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος βράβευσε τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της B2B Gaming Services

Ο Προκαθήμενος της Εκκλησίας της Ελλάδος απένειμε τιμητική πλακέτα στον κ.  Γαβριήλ Χαλεπλή για την προσφορά του στο Ίδρυμα Κόκκορη, στέλνοντας το μήνυμα ότι «στην Ελλάδα υπάρχει ακόμη ανθρωπιά»

 Ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος βράβευσε τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της B2B Gaming Services
Τιμητική πλακέτα για την προσφορά του στο Ίδρυμα Κόκκορη απένειμε στον Διευθύνοντα Σύμβουλο της εταιρειας B2B GAMING SERVICES, κ. Γαβριήλ Χαλεπλή, ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος, κ.Ιερώνυμος.

"Αυτο που μας βαστάει και δεν κουραζόμαστε είναι ότι σήμερα υπάρχει ανθρωπιά στην Ελλάδα" δήλωσε ο Αρχιεπίσκοπος  κατά τη  απονομή της τιμητικής πλακέτας στον κ. Χαλεπλή, τον οποίο ευχαρίστησε για την προσφορά του στο ίδρυμα Κόκκορη.

Κλείσιμο
Στη συνέχεια αναφέρθηκε στο εργο της Εκκλησίας σημειώνοντας πως "το έργο αυτό βασίζεται στην αγάπη των ανθρώπων", σημειώνοντας πως σκοπός είναι να διδάξει στον άνθρώπο να αγαπήσει το Θεό και τον συνάνθρωπό του όπως τον εαυτό του.

Η απονομή πραγματοποιήθηκε κατα τη διάρκεια τελετής στην Αρχιεπισκοπή, παρουσία του Πρωτοσύγκελλου και Αντιπροέδρου του Ιδρύματος Κόκκορη Συμεών Βολιώτης, ο Διευθυντής του Ιδρύματος Νικόδημος Φαρμάκης, τα μέλη του Δ.Σ και οι εργαζόμενοι καθώς καθώς και φιλοξενούμενοι σε αυτό.

Ο κ. Χαλεπλής χαρακτήρισε ως ιδιαιτέρως τιμητική τη διάκριση αυτή και δεσμεύθηκε πως η εταιρεία Β2Β GAMING SERVICES θα συνεχίσει να στηρίζει το σημαντικό έργο που γίνεται στο Ίδρυμα Κόκκορη

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης