Στην Αθήνα ο Αρουαμπαρένα για επαφές με την ΑΕΚ

Στην Αθήνα ο Αρουαμπαρένα για επαφές με την ΑΕΚ

Ο Αργεντινός τεχνικός θα έχει συνάντηση με τον Ντούσαν Μπάγεβιτς για την πιθανότητα να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Ένωσης

Στην Αθήνα ο Αρουαμπαρένα για επαφές με την ΑΕΚ
Οι προηγούμενες επαφές του Ντούσαν Μπάγενιτς με τους υποψήφιους προπονητές της ΑΕΚ έγιναν… εκτός έδρας (σε Γερμανία, Αυστρία και Γαλλία), ωστόσο ο κύκλος με τους ενδιαφερόμενους θα κλείσει στην Αθήνα όπου βρίσκεται εδώ και λίγες ώρες ο Ροδόλφο Μαρτίν Αρουαμπαρένα.

Ο Αργεντινός τεχνικός (πρώην της Μπόκα Τζούνιορς μεταξύ άλλων) έφτασε στην Ελλάδα προκειμένου να συναντηθεί με τον Ντούσαν Μπάγεβιτς.

Κλείσιμο
Ο «Βάσκος» εννοείται πως θα μιλήσει με τον εκτελεστικό διευθυντή της Ένωσης για το ενδεχόμενο συνεργασίας των δύο πλευρών ενώ είναι γνωστό άλλωστε ότι ο άλλοτε άσος του Δικεφάλου βρίσκεται στην λίστα των πιθανών αντικαταστατών του Πογιέτ. 

Η συνάντηση με τον Ντούσαν Μπάγεβιτς με τον Αρουαμπαρένα αναμένεται άμεσα όπως και οι εξελίξεις όσον αφορά το πρόσωπο που θα αναλάβει την τεχνική ηγεσία των κιτρινόμαυρων.

Να υπενθυμίσουμε πως με τον Αργεντινό τεχνικό έχουν προηγηθεί δύο ακόμα ραντεβού στην Αργεντινή στα οποία εκπροσώπησε την ΑΕΚ ο Άλεξ Ντε Μπαρτόλο που είχε κάνει θετική εισήγηση στην ΑΕΚ για τον συμπατριώτη του προπονητή.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης