Τρέχει η ΑΕΚ για να κλείσει το θέμα του προπονητή

Τρέχει η ΑΕΚ για να κλείσει το θέμα του προπονητή

Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς επιστρέφει σήμερα έχοντας ολοκληρώσει τις επαφές με Γερμανούς τεχνικούς (Φινκ, Σάαφ, Φε) και πλέον η Ένωση καλείται να επιλέξει το διάδοχο του Πογιέτ

Τρέχει η ΑΕΚ για να κλείσει το θέμα του προπονητή
Ο Γκουστάβο Πογιέτ αποτελεί παρελθόν για την ΑΕΚ εδώ και 20 μέρες, αλλά ο διάδοχος του εξακολουθεί να αναζητείται και πλέον δεν είναι ξεκάθαρο ποιος θα είναι κι από ποια χώρα θα προέρχεται.

Κι αυτό γιατί ενώ είχε φανεί ότι η ΑΕΚ ψάχνει κυρίως στην Ιβηρική χερσόνησο ή στην Αργεντινή το ταξίδι του Ντούσαν Μπάγεβιτς και οι επαφές που είχε με τον Γερμανό προπονητή της Αούστρια Βιέννης Τόρστεν Φινκ συν τις φήμες που τον θέλουν να έχει μιλήσει και με τους Τομας Σάαφ, Άρμιν Φε, περιπλέκουν την κατάσταση.

Κλείσιμο
Ο Φινκ ο οποίος δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το 2017 δεν φαίνεται να συγκινείται με την προοπτική της ΑΕΚ, ενώ οι άλλοι δύο συμπατριώτες είναι ελεύθεροι.

Ο Μπάγεβιτς πάντως έχει πάρει πάνω του το θέμα προπονητή και αναμένεται να έχει νέες επαφές μέχρι τα τέλη της εβδομάδας προκειμένου στις αρχές της επόμενης να πάρει την τελική του απόφαση.

Πηγή: www.gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης