Superleague: O Πανιώνιος θέλει να χαλάσει το πάρτι της ΑΕΚ

Superleague: O Πανιώνιος θέλει να χαλάσει το πάρτι της ΑΕΚ

Το πανηγυρικό κλίμα στο ΟΑΚΑ μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας από την ΑΕΚ φιλοδοξεί να χαλάσει απόψε ο Πανιώνιος, στην αναμέτρηση για τη 2η αγωνιστική των πλέι οφ

Superleague: O Πανιώνιος θέλει να χαλάσει το πάρτι της ΑΕΚ
Ένα μεγάλο πάρτι αναμένεται να στηθεί απόψε στο ΟΑΚΑ για την ΑΕΚ μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας κόντρα στον Ολυμπιακό. 

Εμπόδιο σε αυτό το πάρτι θέλει να σταθεί ο Πανιώνιος, ο οποίος αντιμετωπίζει την «Ένωση» στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας για τη 2η αγωνιστική των πλέι οφ της Σούπερ Λίγκας (20:30, Novasports 1, ΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr). 

Κλείσιμο
Τις τελευταίες ημέρες ο Μαρίνος Ουζουνίδης προσπάθησε να ανυψώσει το ηθικό των ποδοσφαιριστών του και να τους εξηγήσει πως δεν έχουν τίποτα να φοβηθούν στη σημερινή αναμέτρηση, δίνοντας για άλλη μία φορά τον καλύτερό τους εαυτό τη φετινή σεζόν. 

Σε σχέση με το τελευταίο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, οι «κυανέρυθροι» θα έχουν μόνο μία αλλαγή στην ενδεκάδα, με μοναδικό ερωτηματικό τον παίκτη που θα ξεκινήσει στο δεξί άκρο της μεσαίας γραμμής. 

Κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Διούδης, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Βλάχο, Ρισβάνη, Οικονόμου και Τασουλή. Την τετράδα στα χαφ θα αποτελέσουν οι Σιώπης, Καραμάνος, Μασούρας και Κόρμπος. Ο Μπακασέτας θα παίξει ως «δεκάρι» και στην κορυφή της επίθεσης θα βρίσκεται ο Ανσαριφάρντ.

Πηγή: sport-fm.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης