Βίντεο: Μυστήριο τι είπε με έντονο ύφος ο Ομπράντοβιτς στον Ιτούδη

Βίντεο: Μυστήριο τι είπε με έντονο ύφος ο Ομπράντοβιτς στον Ιτούδη

Ο μαθητής κέρδισε τον δάσκαλο -Η ΤΣΣΚΑ του Ιτούδη κατέκτησε την Ευρωλίγκα κόντρα στη Φενέρ του Ζοτς, με τους δύο να έχουν έναν έντονο-θερμό διάλογο στο φινάλε -Ομπράντοβιτς: «Κάποιος έκλεψε τρόπαιο μας»

Βίντεο: Μυστήριο τι είπε με έντονο ύφος ο Ομπράντοβιτς στον Ιτούδη
Ο μεγάλος τελικός στο Βερολίνο είχε μόλις τελειώσει, με την ΤΣΣΚΑ να νικάει την Φενάρμπαχτσε και όπως ήταν λογικό οι κάμερες στράφηκαν πάνω στον Ομπράντοβιτς και τον Ιτούδη.

Οι δύο άνδρες είχαν έντονο διάλογο, με τον Ομπράντοβιτς να εμφανίζεται εκνευρισμένος με την ήττα και την διαιτησία.

Κλείσιμο
Ο “Ζοτς” μιλούσε σε έντονο ύφος στον πρώην συνεργάτη, την ώρα που του έδινε συγχαρητήρια, με τον ίδιο να απαντάει με ανάλογη διάθεση.

Μετά από λίγο πάντως, όταν τα πνεύματα ηρέμησαν, οι δύο τους τα είπαν και πάλι σε σαφώς πιο χαμηλούς τόνους αυτή τη φορά.

Ο ίδιος ο Ιτούδης πάντως, είπε αργότερα για το συμβάν: “Μετά το ματς αγκάλιασα τον Ζέλικο, που είναι ένας φανταστικός προπονητής και άνθρωπος. Του είπα ότι ένα μεγάλο κομμάτι αυτού εδώ είναι δικό του. Είναι μια κακή στιγμή δική του γιατί έχασε. Αλλά δεν θα ήμουν εδώ αν δεν ήταν αυτός. Το λέω από το βάθος της καρδιάς μου”.
Ο  Ζοτς από την πλευρά του στην δήλωσή του άφησε  σαφέστατες αιχμές πως μεγάλη ευθύνη για την απώλεια του τροπαίου, είχε ο Ιταλός διαιτητής, Λουίτζι Λαμόνικα. 

«Κάποιος έκλεψε τρόπαιο μας. Πιστεύω με όλη μου την καρδιά πως η Φενέρμπαχτσε άξιζε να κατακτήσει την Ευρωλίγκα, αλλά κάποιος άλλος (σ.σ. Λουίτζι Λαμόνικα), θεώρησε πως δεν το αξίζαμε. Είδα την τελευταία κατοχή της ΤΣΣΚΑ και ο Νάντο Ντε Κολό έκανε βήματα. Ήταν προφανέστατο! Τα βήματα είναι παράβαση στο μπάσκετ. Είναι δύσκολο να καταλάβω πως στην έγινε στην παράταση και η ΤΣΣΚΑ σούταρε 10 βολές, ενώ η Φενέρ μηδέν! Ευχαριστούμε πολύ όλους τους οπαδούς μας», ήταν τα λόγια του Ζοτς μετά το χαμένο τελικό. 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης