Η συγκλονιστική δήλωση Ιτούδη για τον Ομπράντοβιτς και τον... Παΐσιο

Η συγκλονιστική δήλωση Ιτούδη για τον Ομπράντοβιτς και τον... Παΐσιο

Δείτε όλα όσα είπε ο Δημήτρης Ιτούδης στους Έλληνες δημοσιογράφους για την κατάκτηση της Ευρωλίγκας με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας

Η συγκλονιστική δήλωση Ιτούδη για τον Ομπράντοβιτς και τον... Παΐσιο
Αναλυτικά, ο Δημήτρης Ιτούδης είπε στους Έλληνες δημοσιογράφους:«Υπάρχει ένας φίλος, δεν θέλω να πω το όνομά του, ξέρει αυτός, που όταν ανέλαβα την ΤΣΣΚΑ, από την πίστη του στο πρόσωπό μου, μου έδωσε δύο εικόνες: Η μία ήταν του Παΐσιου. Δεν το παίζω ούτε σούπερ θρησκόληπτος, ούτε τίποτα… Αλλά μου είπε μερικά πράγματα… Τον ευχαριστώ από τα βάθη τα καρδιάς μου. Την είχα μαζί μου την εικόνα». 

Δείτε την δήλωση του Δημήτρη Ιτούδη


Στα χέρια των παικτών της ΤΣΣΚΑ ο Ιτούδης
Κλείσιμο


Για το παιχνίδι, τόνισε: «Ξεκίνησαν την παράταση με τρίποντο, μας ισοφάρισαν, πέρασαν μπροστά… Είναι μία εκπληκτική ομάδα η Φενέρ! Σας είπα στον ημιτελικό, όμως, ότι είδα τη… φωτιά, ότι θα το πάρουμε. Μείναμε ήρεμοι. Δεν είναι εύκολο να μείνεις ήρεμος, όταν θα πιέσει η Φενέρ… Ανοίχτηκε σε όλο το γήπεδο, ρίσκαρε και τα κατάφερε. Προφανώς και είχαμε μία νευρικότητα. Βαθιά ανάλυση, καταλαβαίνετε, δεν είμαι σε φάση να κάνω τώρα… Θα χρειαστώ λίγο χρόνο. Η πίστη ήταν τέτοια, ωστόσο, που ξέραμε πως δεν θα χάσουμε αυτό το παιχνίδι! Πήγαμε στις σωστές επιλογές και σε ένα μεγάλο μέρος του αγώνα παίξαμε… ΤΣΣΚΑ μπάσκετ. Είπαμε ότι θα πρέπει να υποστηρίξουμε αυτό που κάναμε όλη τη σεζόν. Να αποδείξουμε για ποιον λόγο μας έχρισαν φαβορί… Όλοι έλεγαν πως η ΤΣΣΚΑ παίζει το καλύτερο μπάσκετ. Αυτό έπρεπε να κάνουμε, έχοντας απέναντί μας έναν πολύ μεγάλο αντίπαλο». 

Για τον Ομπράντοβιτς: «Δεν είναι κάτι μυστικό… Είπα στον Ζέλικο, από την καρδιά μου, ότι αυτό το τρόπαιο ανήκει και στον ίδιο, σε μεγάλο ποσοστό. Ξέρω ποιος είμαι, πατώ καλά στη γη και ξέρω ότι δεν θα ήμουν εδώ, χωρίς εκείνον και όσα ζήσαμε στην οικογένεια του Παναθηναϊκού. Δεν θα ήμουν σε αυτό το επίπεδο αν δεν υπήρχε ο Ζέλικο. Αν δεν υπήρχε αυτή η συνεργασία. Αυτός ο αδερφός. Δεν είμαι αγνώμων. Ξέρω πολύ καλά ποιος είμαι και πού ήμουν. Είμαι πολύ περήφανος, όμως κα για τον Βατούτιν και για την ΤΣΣΚΑ και για αυτούς τους παίκτες. Αν υπάρχουν θέματα... κατάρας, ξορκίστηκαν. Είχαμε ένα μείγμα παικτών με άπειρους και έμπειρους παίκτες. Η εμπειρία γράφτηκε με παίκτες όπως ο Χριάπα και ο Τεόντοσιτς στο παρκέ. Είμαι περήφανος για όλους τους παίκτες μου. Όλη η σεζόν ανήκει σε όλους. Είπα στον Χριάπα ότι έτσι πρέπει να γραφτεί η ιστορία. Να μπει μέσα και να βάλει τα σουτ». 

Για το αν υπήρχε περίπτωση, πάνω στην ένταση του παιχνιδιού, να παρεξηγηθεί με τον Ομπράντοβιτς, δήλωσε: «Με τον αδερφό μου; Πατώ στη γη. Δεν έχει σημασία που είμαστε πρωταθλητές Ευρώπης. Ξέρω ποιοι είμαστε. Νιώθω δικαιωμένος για αυτή την ομάδα! Έμαθαν να παίζουν σαν ένα, όπως παίζουν οι Έλληνες. Και οι Ρώσοι και οι ξένοι. Και αυτό ήταν που μας έβγαλε αυτή τη φωτιά». 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης