Έκανε τον νίντζα ο Μιλιβόγεβιτς

Έκανε τον νίντζα ο Μιλιβόγεβιτς

Το σύνθημα για τον αυριανό τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας με αντίπαλο την ΑΕΚ έδωσε ο Λούκα Μιλιβόγεβιτς, ο οποίος παρίστανε τον νίντζα στα αποδυτήρια του Ολυμπιακού

Έκανε τον νίντζα ο Μιλιβόγεβιτς
Μία μέρα έμεινε για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας με την ΑΕΚ και στον Ολυμπιακό παρουσιάζονται αποφασισμένοι για την κατάκτηση του νταμπλ. 

Αυτό φαίνεται από τις συζητήσεις των ποδοσφαιριστών μεταξύ τους, οι οποίοι θέλουν να αποδείξουν πως δεν πήραν τυχαία με τη φετινή διαφορά το πρωτάθλημα και να δώσουν χαρά στους οπαδούς της ομάδας.

Κλείσιμο
Ενδεικτικό του κλίματος που επικρατεί στα «ερυθρόλευκα» αποδυτήρια είναι η κίνηση που έκανε ο Λούκα Μιλιβόγεβιτς. Ο Σέρβος χαφ, όπως γράφει σήμερα η εφημερίδα «Πρωταθλητής», σε μία από τις τελευταία προπονήσεις παρίστανε τον νίντζα και μίλησε στους συμπαίκτες του: «Αυτό απαιτεί ο τελικός. Να είμαστε μαχητές. Να τα δώσουμε όλα για το Κύπελλο».

Πρόκειται για μία ενέργεια που είχε ως στόχο να αποφορτίσει τους παίκτες, αλλά και να δώσει να καταλάβει τον τρόπο με τον οποίοι πρέπει όλοι να αντιμετωπίσουν το αυριανό ματς.

Πηγή: www.sport-fm.gr 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης