«Γκέλα» (1-1) στη Νέα Σμύρνη για τον Παναθηναϊκό στην πρεμιέρα των πλέι οφ

«Γκέλα» (1-1) στη Νέα Σμύρνη για τον Παναθηναϊκό στην πρεμιέρα των πλέι οφ

Οι πράσινοι, που βρέθηκαν πίσω στο σκορ με γκολ δώρο του Άγγλου τερματοφύλακα, γλίτωσαν τα χειρότερα χάρις στο γκολ του Λέτο - Τρίτο φετινό ματς χωρίς ήττα από τον ΠΑΟ για τον Πανιώνιο

«Γκέλα» (1-1) στη Νέα Σμύρνη για τον Παναθηναϊκό στην πρεμιέρα των πλέι οφ
Το γήπεδο της Νέας Σμύρνης προφανώς και δεν είναι το αγαπημένο του Λουκ Στιλ και φροντίζει να το αποδεικνύει σε κάθε ευκαιρία. Στο ματς του πρώτου γύρου δέχθηκε ένα γκολ από κακή αντίδραση σε εκτέλεση φάουλ του Μπακασέτα, σήμερα φρόντισε να κάνει ένα γκολ δώρο στους κυανέρυθρους κι ευτυχώς για τον ίδιο και την ομάδα του ο Σεμπάστιαν Λέτο μπόρεσε να ισοφαρίσει εξασφαλίζοντας τουλάχιστον τον βαθμό της ισοπαλίας.

Κι αν ο Παναθηναϊκός θεωρεί ότι έχασε την ευκαιρία να μπει με το δεξί στα πλέι οφ και να πάρει ένα σημαντικό τρίποντο, το ίδιο ισχύει και για τον Πανιώνιο, που προηγήθηκε και στις καθυστερήσεις έχασε τεράστια ευκαιρία για να πάρει τη νίκη.

Κλείσιμο
Ο Πανιώνιος ξεκίνησε το ματς χωρίς εκπλήξεις, ο ΠΑΟ αντιθέτως είχε τους Λουντ, Εβαντζελίστα αντί των Αμπέντ, Μπουμάλ με τον Στραματσόνι να μην δικαιώνεται και την ομάδα του να έχει τον έλεγχο αλλά όχι και την ουσία. 

Βέβαια στο 33’ ο Μπέργκ μετά το λάθος του Ρισβάνη σούταρε στο δοκάρι, αλλά αυτή η φάση αφύπνισε τον Πανιώνιο που απείλησε με το σουτ του Μπακασέτα στο 38’, ενώ το πλασέ του Ασαρινφάρ έφυγε δίπλα από το δοκάρι του Στιλ που είχε κάνει κακή έξοδο.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Πανιώνιος από το πουθενά βρέθηκε μπροστά στο σκορ όταν στο 52’ ο Νάνο γύρισε τη μπάλα παρακινδυνευμένα στον Στιλ, ο Άγγλος δεν έδιωξε με τα πόδια, έπεσε να μπλοκάρει  και τελικά έχασε την μπάλα μέσα από τα χέρια του με τον Ανσαριφάρντ να στην στέλνει στα δίχτυα!

Μάλιστα στο 59' ο Πανιώνιος έχασε τεράστια ευκαιρία για το 2-0 με τον Στιλ να εξιλεώνεται διώχνοντας το πλασέ και στο 66' με υπέροχο αριστερό σουτ έξω από την περιοχή ο Λέτο νίκησε τον Διούδη και ισοφάρισε για τον Παναθηναϊκό.

Κι ενώ όλοι περίμεναν πίεση από τους πράσινους, ο Πανιώνιος κράτησε με άνεση το σκορ χάνοντας μάλιστα τεράστια ευκαιρία στο 94’ όταν ο Μολέδο έβγαλε πάνω από τη γραμμή το πλασέ του Μπαργκάν!

Πανιώνιος: Διούδης, Β. Βλάχος, Οικονόμου, Ρισβάνης, Τασουλής, Κόρμπος, Σιώπης, Καθάριος (72' Μπαργκάν), Μασούρας(89' Χαλκιαδάκης), Μπακασέτας, Ανσαριφάρντ (69' Καραμάνος).

Παναθηναϊκός: Στιλ, Μέστο, Μολέντο, Κουτρουμπής, Νάνο, Ζέκα, Λουντ(79' Αμπέντ), Εβαντζελίστα (62' Μπουμάλ), Βιγιαφάνιες, Λέτο(87' Μαμούτε), Μπεργκ.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης