Φραστική επίθεση οπαδού της ΑΕΚ στην κόρη του Αμερικάνου

Φραστική επίθεση οπαδού της ΑΕΚ στην κόρη του Αμερικάνου

Το’ δαμε κι αυτό… Η Χριστίνα Αμερικάνου, κόρη του αείμνηστου Γιώργου, δέχτηκε φραστική επίθεση από οπαδό της ΑΕΚ, κατά του οποίου η ίδια κατέθεσε μήνυση

Φραστική επίθεση οπαδού της ΑΕΚ στην κόρη του Αμερικάνου
Ούτε την ιστορία της ΑΕΚ δεν σέβονται ορισμένοι… Η κόρη του αείμνηστου Γιώργου Αμερικάνου, Χριστίνα, δέχτηκε φραστική επίθεση στο ΟΑΚΑ από έναν οπαδό (που μάλιστα παρακίνησε και άλλους) και έκανε μήνυση εναντίον του στο αστυνομικό τμήμα του ΟΑΚΑ. 

Ο εν λόγω κύριος, που μάλιστα φορούσε και ταμπελάκι της ΑΕΚ (!), επιτέθηκε αρχικά φραστικά στον διαιτητή Τόμι Σχινά, που βρισκόταν στην εξέδρα. Η κόρη του «Παγκόσμιου», που είναι δημοσιογράφος, ενεπλάκη στη συζήτηση και την πήρε η… μπάλα. Ο συγκεκριμένος οπαδός άρχισε να βρίζει την ίδια και να παρακινεί και κάποιους ομοίους του να κάνουν το ίδιο. Ο υπεύθυνος ασφαλείας της ΚΑΕ επενέβη και οδήγησε τον Τόμι Σχινά και τη Χριστίνα Αμερικάνου μακριά. 

Κλείσιμο
Μετά το τέλος του αγώνα, η Χριστίνα Αμερικάνου κατέθεσε μήνυση σε βάρος συγκεκριμένου ανθρώπου στο αστυνομικό τμήμα του ΟΑΚΑ, ενώ ενημέρωσε και την ΚΑΕ σχετικά. 

Η ίδια δεν έκρυψε την πικρία της ανεβάζοντας στο Facebook μια φωτογραφία της φανέλας με το «10» του πατέρα της, που είναι στην οροφή του ΟΑΚΑ. «Κάτω από τη φανέλα του…», έγραψε χαρακτηριστικά.

Πηγή: sport-fm.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης