Στη λίστα με τους κορυφαίους της Μάλμε ο Ντουρμάζ

Στη λίστα με τους κορυφαίους της Μάλμε ο Ντουρμάζ

Στη λίστα με τους κορυφαίους παίκτες που έχουν φορέσει τη φανέλα της Μάλμε και πλέον αγωνίζονται σε μεγάλα ευρωπαϊκά club βρέθηκε ο μεσοεπιθετικός του Ολυμπιακού, Τζίμι Ντουρμάζ

Στη λίστα με τους κορυφαίους της Μάλμε ο Ντουρμάζ
Η σουηδική ιστοσελίδα sydsvenskan.se έφτιαξε ένα αφιέρωμα για τους καλύτερους ποδοσφαιριστές που έχουν αγωνιστεί στο σουηδικό πρωτάθλημα με τα χρώματα της Μάλμε, παίρνοντας στη συνέχεια μεταγραφή για μεγαλύτερους ευρωπαϊκούς συλλόγους και ο Τζίμι Ντουράζ βρέθηκε μέσα στη λίστα, στην κορυφή της οποίας φυσικά υπάρχει ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς.

Ο 27χρονος Σουηδός αγωνίστηκε στη Μάλμε για 4 χρόνια (2008-2012), μετρώντας συνολικά 91 συμμετοχές και 14 τέρματα και το σχετικό κομμάτι του αφιερώματος αναφέρει για τον άσο του Ολυμπιακού: «Ο Ντουρμάζ είχε μια σταθερή σεζόν, αποτελώντας μέλος μιας ομάδας που αγωνίζεται πάντα στην Ευρώπη (σ.σ Ολυμπιακός). Έχουν εξασφαλίσει την παρουσία τους στο Champions League, ενώ οι επόμενες τέσσερις ομάδες του πρωταθλήματος θα δώσουν σειρά αγώνων για να βγει η τελική κατάταξη (σ.σ πλέι οφ). Ο φετινός τίτλος ήταν ο δεύτερος συνεχόμενος για τον Ντουρμάζ, αλλά και ο 6ος συνεχόμενος για τον Ολυμπιακό».

Κλείσιμο
Πηγή: gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης