Παρόλο που ο τελικός διεξήχθη στη γενέτειρα του Λονδίνο, ο παλιός άσος των μερένγκες, Ντέιβιντ Μπέκαμ, δεν ήταν ανάμεσα στα δεκάδες αστέρια του παρελθόντος που βρέθηκαν στο Γουέμπλεϊ.
Κι αυτό γιατί είναι στο Μαϊάμι λόγω των υποχρεώσεων της Ίντερ η οποία χθες έπεσε θύμα έκπληξης παραχωρώντας εντός έδρας ισοπαλία (3-3) στη Σεντ Λούις Σίτι.
Ωστόσο ο Βρετανός δεν έκρυψε την ικανοποίηση του για το νέο θρίαμβο της βασίλισσας και του συμπατριώτη του Τζουντ Μπέλιγχαμ μ' ένα διαφορετικό ποστάρισμα στο Instagram.
Ο 49χρονος δημοσίευσε μια φωτογραφία με ανοιχτά τα χέρια και κοιτάζοντας ψηλά στον ουρανό όπως ακριβώς πανηγυρίζει και ο Τζουντ Μπέλινγκχαμ γράφοντας: «Γεια σου Τζουντ! Τι πρώτη σεζόν! Πρωταθλητές».
Στο ηφαιστειακό κόσμημα του Αιγαίου, συνεχίστηκε το τριήμερο 29-31 Μαΐου το φετινό (2026) πρόγραμμα Plastic Free Greece, καταγράφοντας μια εντυπωσιακή συγκομιδή απορριμμάτων που ξεπέρασε τα 420 κιλά.
Οι δασικές πυρκαγιές αποτελούν πλέον μια πραγματικότητα που απαιτεί διαφορετική προετοιμασία. Η πρόληψη, η σωστή ενημέρωση και η ασφαλιστική προστασία συνθέτουν σήμερα μια νέα κουλτούρα ανθεκτικότητας.
Με περισσότερες από 15 αναχωρήσεις καθημερινά, ταξιδεύεις γρήγορα και άνετα από τον Πειραιά προς Αίγινα, Αγκίστρι, Πόρο, Ύδρα, Σπέτσες, Ερμιόνη και Πόρτο Χέλι