Κορυφαίος των Μπακς ο «Giannis»

Κορυφαίος των Μπακς ο «Giannis»

Τις 10 καλύτερες εμφανίσεις παικτών τους στην σεζόν, παρουσίασαν οι Μπακς, κορυφή και άλλες 5 συμμετοχές για τον «Κούνμπο»

Κορυφαίος των Μπακς ο «Giannis»
Οι αριθμοί δε λένε πάντα την αλήθεια, όμως στην περίπτωση του Γιάννη Αντετοκούνμπο, την... φωνάζουν! Οι Μπακς παρουσίασαν το Top 10 των επιδόσεων των παικτών τους στην σεζόν και από αυτές, μόλις οι 4 δεν ανήκουν στην «Κούνμπο». Μάλιστα, όχι μόνο είναι στο Νο 1, αλλά έχει και τις υπόλοιπες θέσεις μέχρι το Νο 4, όλες δικές του! 

Συγκεκριμένα, στο Νο 9 είναι ο Γιάννης κόντρα στους Θάντερ, με 26 πόντους, 12 ριμπάουντ, 10 ασίστ, 3 κλεψίματα και 2 μπλοκς. Ακολουθεί στο Νο 7 το παιχνίδι με τους Τίμπεργουλβς, που μέτρησε 27 πόντους, 9 ριμπάουντ, 12 ασίστ, 3 κλεψίματα και 2 μπλοκς. Την θέση στο Νο 4, την κέρδισε με το ματς κόντρα στους Καβς, όταν είχε 33 πόντους, 5 ριμπάουντς, 2 ασίστ. Ακόμα ένα μαγικό βράδυ, κόντρα στους Νετς, του έδωσαν τη θέση στο Νο 3, με 28 πόντους, 11 ριμπάουντς, 14 ασίστ, 4 κλεψίματα, 2 μπλοκς.

Κλείσιμο
Μία θέση πριν την κορυφή, η επίδοσή του στο ματς με τους Μπουλς, όπου ο Γιάννης είχε 29 πόντους, 10 ριμπάουντς, 5 ασίστ. Όσο για το Νο1, ήρθε κόντρα στους Λέικερς του μεγάλου Κόμπι Μπράιαντ, όταν ο «Κούνμπο» είχε 27 πόντους, 12 ριμπάουντς, 10 ασίστ, 3 κλεψίματα και 4 μπλοκς. 

Πηγή: gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης