Πρόταση για μείωση αποδοχών σε Σάντσεθ – Πέτριτς

Πρόταση για μείωση αποδοχών σε Σάντσεθ – Πέτριτς

Την παραμονή των Σέρχιο Σάντσεθ και Μπλάντεν Πέτριτς θα επιδιώξει ο Παναθηναϊκός, προτείνοντας πάντως μείωση αποδοχών στους δύο ποδοσφαιριστές

Πρόταση για μείωση αποδοχών σε Σάντσεθ – Πέτριτς
Στον Παναθηναϊκό θέλουν να εκμεταλλευτούν το κενό πριν τα πλέι οφ, προκειμένου να «κλείσουν» κάποια ζητήματα όσον αφορά τις ανανεώσεις ποδοσφαιριστών. 

Μία από τις περιπτώσεις είναι αυτή τη Σέρχιο Σάντσεθ, στον οποίο οι «πράσινοι» σύμφωνα με τη «Live Sport» θα προτείνουν μείωση αποδοχών στον Ισπανό στόπερ από 900.000 σε 650.000-700.000 το χρόνο, χωρίς πάντως να είναι ξεκάθαρο τι θα αποφασίσει ο παίκτης που έχει συμβόλαιο τεσσάρων ετών. 

Κλείσιμο
Παράλληλα, «κρούση» για ανανέωση συμβολαίου θα γίνει και στον Πέτριτς για ακόμα ένα χρόνο, αλλά με μικρό ποσό. 
Σύμφωνα με την «Πράσινη», ο Πέτριτς που δεν έχει αποφασίσει να κρεμάσει τα παπούτσια του, προορίζεται να παίζει 10-15 παιχνίδια όταν χρειαστεί και κυρίως στο ελληνικό πρωτάθλημα. 

Πάντως αν μείνει ο Κροάτης, τότε οι «πράσινοι» θα κινηθούν για την απόκτηση ενός επιθετικού το καλοκαίρι. 

Όσον αφορά τα μεταγραφικά, ο Παναθηναϊκός έχει στρέψει την προσοχή του στην αγορά της Αργεντινής, με τον Χουάν Κρουζ Ογιέρ να έχει αναλάβει να δείξει τα «κατατόπια» στους ανθρώπους της πράσινης ΠΑΕ. 

Ο ατζέντης που συνεργάζεται και με τον Αστέρα Τρίπολης συνόδευσε εκπροσώπους τους Παναθηναϊκού στο ματς της Ράσινγκ Κλουμπ με τους Αρχεντίνος Τζούνιορς, ματς στο οποία «τσεκαρίστηκαν» οι περιπτώσεις των Νοΐρ και Κάμπι.

Πηγή: www.sport-fm.gr 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης