LIVE: Απόλλων Πάτρας - Ολυμπιακός 72-77 (Τελικό)

LIVE: Απόλλων Πάτρας - Ολυμπιακός 72-77 (Τελικό)

Ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην Πάτρα από τον Απόλλωνα σε παιχνίδι όπου με νίκη εξασφαλίζεται η «πρωτιά»

LIVE: Απόλλων Πάτρας - Ολυμπιακός 72-77 (Τελικό)
Ο Ολυμπιακός μετά την «απόδρασή» του από την έδρα του Άρη, δοκιμάζεται στην Πάτρα απέναντι στον Απόλλωνα (18:00, Novasports 2). Οι «ερυθρόλευκοι» με νίκη ουσιαστικά εξασφαλίζουν το απόλυτο πλεονέκτημα έδρας, καθώς απομένει μόνο ένα, θεωρητικά πολύ εύκολο, ματς στο ΣΕΦ, με το Ρέθυμνο. 

Παρακολουθήστε ζωντανά την εξέλιξη του παιχνιδιού ΕΔΩ
Κλείσιμο

Ο Ολυμπιακός προπονήθηκε το απόγευμα της Κυριακής (3/4) στο ΣΕΦ κι έπειτα αναχώρησε για την Πάτρα, με τον Νίκολα Μιλουτίνοφ να είναι κανονικά στην αποστολή. Ο Σέρβος σέντερ έχει ξεπεράσει τη γαστρεντερίτιδα που τον ταλαιπώρησε και που δεν του επέτρεψε ν' αγωνιστεί στη Μόσχα. 

Ο Γιώργος Πρίντεζης (πέλμα) συνεχίζει θεραπείες, ενώ ο Ματ Λοτζέσκι (δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στην Α1) προπονείται κανονικά.

Οι Αχαιοί θα είναι πλήρεις και στοχεύουν σε μια ανταγωνιστική παρουσία, μιας και ακόμη έχουν κάποιες ελπίδες για τα playoffs. Στο περιθώριο του αγώνα θα τιμηθεί ο αρχηγός της ομάδας, Νίκος Αργυρόπουλος, που αποσύρεται στο τέλος της χρονιάς. Η παράδοση είναι συντριπτικά υπέρ του Ολυμπιακού, που μετρούν 17 νίκες σε 18 ματς πρωταθλήματος στην Πάτρα, με μοναδική εξαίρεση την ήττα στα προημιτελικά των playoffs του 1997 με 78-77. 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης