Μίλησε με Λεβερκούζεν για Φορτούνη

Μίλησε με Λεβερκούζεν για Φορτούνη

Λεπτομέρειες φαίνεται πως απομένουν για να υπογράψει ο Κώστας Φορτούνης νέο συμβόλαιο στον Ολυμπιακό, την ώρα που ο μάνατζέρ του φέρεται να έχει έρθει ήδη σε επαφή με τη Λεβερκούζεν

Μίλησε με Λεβερκούζεν για Φορτούνη
Τα τυπικά φαίνεται πως έχουν απομείνει για να υπογράψει νέο συμβόλαιο στον Ολυμπιακό ο Κώστας Φορτούνης. 

Στην τελευταία επαφή που είχαν οι Πειραιώτες με τον εκπρόσωπο του διεθνούς μεσοεπιθετικού, Πολ Κουτσολιάκο, συμφωνήθηκε η αύξηση των αποδοχών του ποδοσφαιριστή και εκείνο που έμενε να ξεκαθαρίσει ήταν η ρήτρα αποδέσμευσής του. 

Κλείσιμο
Οι «ερυθρόλευκοι» τόνιζαν πως αυτή έπρεπε να ξεπερνάει τα 10 εκατ. ευρώ και η πλευρά του Τρικαλινού άσου είχε ως… ταβάνι τα 10 εκατ. ευρώ. 

Όπως αποκαλύπτει σήμερα η SportDay, ο ατζέντης του Φορτούνη φέρεται να είχε ήδη μία πρώτη επαφή με τη διοίκηση της Λεβερκούζεν και οι συζητήσεις φαίνεται πως πήγαν καλύτερα από ό,τι περίμενε και ο ίδιος. 

Ενδιαφέρον όμως για τον Κώστα Φορτούνη φαίνεται πως υπάρχει και από την Ιταλία (έχουν ακουστεί η Ρόμα και η Γιουβέντους) και την Αγγλία (υποψήφιες είναι η Άρσεναλ, η Τότεναμ και η Έβερτον). 

Για αυτό τον λόγο στον Ολυμπιακό θέλουν να είναι μεγαλύτερη η ρήτρα του ποδοσφαιριστή, καθώς πιστεύουν πως μπορεί να βγάλουν το μεγαλύτερο δυνατό κέρδος από την πώλησή του.

Πηγή: www.sport-fm.gr 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης