«Βόμβα»: Έκανε πρόταση στον Κόμπι, περιμένει Γκασόλ η Μπαρτσελόνα!

«Βόμβα»: Έκανε πρόταση στον Κόμπι, περιμένει Γκασόλ η Μπαρτσελόνα!

Η Μπαρτσελόνα προσπάθησε όντως να φέρει τον Κόμπι Μπράιαντ στην Ευρώπη, καθώς του πρόσφερε συμβόλαιο για να αγωνιστεί εκεί την επόμενη σεζόν

«Βόμβα»: Έκανε πρόταση στον Κόμπι, περιμένει Γκασόλ η Μπαρτσελόνα!
Η πρόταση αφορούσε τα παιχνίδια της Ευρωλίγκας μόνο, στα οποία, όπως αναφέρουν από τον ισπανικό σύλλογο, ο Κόμπι θα γνώριζε την αποθέωση σε κάθε έδρα. Κάτι παρόμοιο με αυτό που βιώνει και φέτος στο ΝΒΑ.

Αφορμή για τη συγκεκριμένη πρόταση στάθηκαν οι δηλώσεις του Κόμπι κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στην προετοιμασία της Μπαρτσελόνα στο Λος Άντζελες το περασμένο καλοκαίρι.

Κλείσιμο
Ο Μπράιαντ θεώρησε την πρόταση άκρως τιμητική, ωστόσο την απέρριψε λέγοντας ότι το σώμα του δε θα άντεχε άλλη καταπόνηση και δε θα μπορούσε να αγωνιστεί στο υψηλότερο επίπεδο.

Κρυφή επιθυμία των Καταλανών πάντως είναι να φέρουν πίσω στη χώρα τους τον Πάου Γκασόλ, του οποίου το συμβόλαιο με τους Μπουλς λήγει το 2017, ωστόσο μπορεί να κάνει opt-out μετά το τέλος της φετινής σεζόν.

Ο Γκασόλ έχει δηλώσει πως θα εξετάσει όλες τις επιλογές που θα έχει και πως τα χρήματα του συμβολαίου του δεν θα είναι ο πιο σημαντικός παράγοντας της απόφασής του.

Πηγή: gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης