Εικόνες: Ο Ολυμπιακός μοίρασε ρούχα και παπούτσια στους πρόσφυγες

Εικόνες: Ο Ολυμπιακός μοίρασε ρούχα και παπούτσια στους πρόσφυγες

Για μία ακόμη μέρα ο Ολυμπιακός στάθηκε δίπλα στους πρόσφυγες προσφέροντας, εκτός από φαγητό, και ρούχα αλλά και παπούτσια σε αυτούς τους ανθρώπους που τόσο δοκιμάζονται

Εικόνες: Ο Ολυμπιακός μοίρασε ρούχα και παπούτσια στους πρόσφυγες
Όσο περνούν οι μέρες τόσο περισσότερο ανοίγει η αγκαλιά του Ολυμπιακού για τους πρόσφυγες. Ένα ακόμα απόγευμα, το απόγευμα της Δευτέρας, απλώθηκε στο λιμάνι του Πειραιά το χέρι βοηθείας του πειραϊκού συλλόγου προς τους ανθρώπους αυτούς που ξεριζώθηκαν από τις πατρίδες τους και δοκιμάζονται σωματικά και ψυχολογικά.

Κλείσιμο

 
Τα ερυθρόλευκα βαν αλληλεγγύης συνεχίζουν να πηγαίνουν καθημερινά στην πύλη Ε2 του λιμανιού και να μοιράζουν φαγητό και ανακούφιση. Περισσότερες από 1.300 μερίδες φαγητό μοιράστηκαν και σήμερα στους πρόσφυγες. Μάλιστα, αυτή τη φορά ο Ολυμπιακός φρόντισε να προσφέρει και είδη ένδυσης και υπόδησης ώστε να ζεστάνει μικρούς και μεγάλους που δοκιμάζονται τόσο σκληρά.


 
Για μία ακόμη μέρα βρέθηκε δίπλα στους πρόσφυγες η ερυθρόλευκη αντιπροσωπεία αγάπης με επικεφαλής και συντονιστή της διαδικασίας τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της Καραϊσκάκης ΑΕ, Βασίλη Βασιλειάδη. Εκεί για μία ακόμη μέρα ήταν και ο τιμ μάνατζερ του ποδοσφαιρικού τμήματος, Κυριάκος Δουρέκας. Παρών ήταν και ο Γιώργος Δαβάκης, πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Πειραιά.







Πηγή: Gazzetta
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης