Ολυμπιακός: Με πίστη για την πρόκριση

Ολυμπιακός: Με πίστη για την πρόκριση

Έτοιμοι δηλώνουν άπαντες στο “κόκκινο” στρατόπεδο για την αποψινή (22:05) μεγάλη ρεβάνς με την Άντερλεχτ με φόντο την πρόκριση στους “16” του Εuropa League

Ολυμπιακός: Με πίστη για την πρόκριση
To Γ. Καραϊσκάκης θα είναι γεμάτο και οι φίλοι του Ολυμπιακού θα προσπαθήσουν να σπρώξουν την ομάδα του Μάρκο Σίλβα στο γκολ και τη νίκη-πρόκριση
, η οποία δυσκόλεψε μετά το 1-0 των Βέλγων στο πρώτο παιχνίδι του “Κονστάντ Βάντεν Στοκ”.

Κλείσιμο
Εκεί, αν και οι Βέλγοι δεν ήταν ανώτεροι, κατάφεραν να διατηρήσουν το εξαιρετικό σερί των 22 αγώνων και 11 μηνών χωρίς ήττα στο γήπεδό τους, παίρνοντας μάλιστα και τη νίκη με το τέρμα του Μπόντζι στο 67ο λεπτό.

Το συγκεκριμένο τέρμα, μπορεί να δυσκόλεψε την υπόθεση-πρόκριση, ωστόσο σε καμία περίπτωση δεν την έχει μετατρέψει σε εμπόδιο, το οποίο ο φετινός Ολυμπιακός δεν μπορεί να ξεπεράσει για να συνεχίσει το φετινό Ευρωπαϊκό ταξίδι του.

Ξέρει τον τρόπο ο Τσόρι

Οι Ερυθρόλευκοι έχουν καταφέρει στο πρόσφατο παρελθόν να υποτάξουν τους σημερινούς αντιπάλους τους και μάλιστα με σκορ που με τα αποψινά δεδομένα, δίνει... πρόκριση. 

Συγκεκριμένα, τη σεζόν 2013-14 για την φάση των ομίλων του Champions League, οι Ερυθρόλευκοι έφτασαν στη νίκη με 3-1, με τέρματα των Σαβιόλα (2) και Ντομίνγκεζ, παίρνοντας την μεγάλη πρόκριση για τους 16 του Champions League όταν και βρήκαν απέναντί τους την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.



 Ο Stoiximan.gr προσφέρει σε ελκυστική απόδοση το ενδεχόμενο να σκοράρει ξανά απέναντι στην Άντερλεχτ ο Τσόρι Ντομίγνκεζ.

Θα καταφέρουν οι Ερυθρόλευκοι να ξεπεράσουν το εμπόδιο της Άντερλεχτ και να προχωρήσουν στην επόμενη φάση, ή το Ευρωπαϊκό ταξίδι τους για φέτος θα τελειώσει εδώ; Απάντηση στο ερώτημα, στο χορτάρι του Γ. Καραϊσκάκης την απόψε το βράδυ.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης