Οι σκέψεις του Σίλβα για Ατρόμητο και Άντερλεχτ

Οι σκέψεις του Σίλβα για Ατρόμητο και Άντερλεχτ

Σε αναγκαστικές αλλαγές στο κέντρο της άμυνας του Ολυμπιακού θα προχωρήσει ο Σίλβα στο αυριανό ματς με τον Ατρόμητο. Ντα Κόστα & Βούρος οι πρώτες επιλογές του Πορτογάλου, σκέψεις και για Μιλιβόγεβιτς

Οι σκέψεις του Σίλβα για Ατρόμητο και Άντερλεχτ
Ο τραυματισμός του Δημήτρη Σιόβα πριν από το παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Άντερλεχτ και το γεγονός πως ο Αλμπέρτο Μποτία είναι τιμωρημένος για τον αγώνα με τον Ατρόμητο δημιουργεί τεράστιο πρόβλημα στον Μάρκο Σίλβα όσον αφορά τις επιλογές του στο κέντρο της άμυνας. 

Όλα δείχνουν ότι ο Πορτογάλος τεχνικός προσανατολίζεται να τοποθετήσει τους Μανουέλ Ντα Κόστα και Πραξιτέλη Βούρο μπροστά από τον Ρομπέρτο. 

Κλείσιμο
Το καλό για τον Πορτογάλο είναι πως ο Μποτία θα είναι ξεκούραστος για τη ρεβάντς με τους Βέλγους την ερχόμενη Πέμπτη, ενώ την ίδια ώρα ο Σιόβας κάνει αγώνα δρόμου για να είναι έτοιμος, αφού οι εκτιμήσεις των γιατρών αναφέρουν πως δεν πρόκειται για κάτι ανησυχητικό. 

Εν όψει του αγώνα με τους «μοβ» ο Σίλβα φαίνεται πως επεξεργάζεται και ένα ακόμη πλάνο, που θέλει τον Λούκα Μιλιβόγεβιτς να παίζει εκείνος ως στόπερ, κάνοντας περισσότερο δημιουργική την ομάδα. 

Πηγή: www.sport-fm.gr 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης