Κύπελλο Ελλάδας: Και τώρα αγωνία για την κλήρωση

Κύπελλο Ελλάδας: Και τώρα αγωνία για την κλήρωση

Με την πρόκριση του ΠΑΟΚ, συμπληρώθηκε η τετράδα των ημιτελικών του Κυπέλλου. Οι Θεσσαλονικείς μαζί με Ολυμπιακό, ΑΕΚ και Ατρόμητο θα περιμένουν την κλήρωση που θα διεξαχθεί σε μέρα που θα ανακοινώσει η ΕΠΟ για να μάθουν τον αντίπαλό τους

Κύπελλο Ελλάδας: Και τώρα αγωνία για την κλήρωση
Και τώρα τα πράγματα σοβαρεύουν ακόμα περισσότερο στο Κύπελλο, καθώς φτάσαμε στα ημιτελικά. Τέσσερις ομάδες θα τα δώσουν όλα αρχικά για να περάσουν στον τελικό και μετά, οι δύο που θα τα καταφέρουν για να πάρουν την κούπα. Ο ΠΑΟΚ έγινε η τελευταία ομάδα που προκρίθηκε, καθώς μετά το 1-1 της Νέας Σμύρνης, αναδείχθηκε ισόπαλος χωρίς τέρματα στην σημερινή αναμέτρηση και με το εκτός έδρας γκολ πήρε την πρόκριση.

Χθες ο Ατρόμητος έκανε την μεγάλη έκπληξη και νικώντας τον Παναθηναϊκό με το καταπληκτικό τέρμα του Στόιτσεφ θα συνεχίσει στο θεσμό, με το πρώτο ματς στη Λεωφόρο να είχε μείνει στο μηδέν.

Κλείσιμο
Μια βδομάδα πριν είχαν προκριθεί και οι Ολυμπιακός με την ΑΕΚ. Αρχικά οι «ερυθρόλευκοι» έχοντας επικρατήσει με 5-0 στο Καραϊσκάκης του Αστέρα Τρίπολης, ναι μεν δεν νίκησαν στην Αρκαδία αλλά το 1-1 τους έδωσε την πρόκριση. Όσον αφορά την ΑΕΚ, η Ένωση πέρασε το εμπόδιο του Ηρακλή με δύο νίκες και έγινε η μοναδική ομάδα που το κατάφερε. Αρχικά επικράτησε με 4-1 στο ΟΑΚΑ και στην συνέχεια με 1-0 στο Καυτανζόγλειο.

Όσον αφορά την κλήρωση, αυτή θα πραγματοποιηθεί σε ημερομηνία που θα ορίσει η ΕΠΟ, με την αγωνία των φίλων και των τεσσάρων να είναι μεγάλη, από την στιγμή που βλέπουν τις ομάδες τους να βρίσκονται μόλις ένα-δύο βήματα πριν τον μεγάλο τελικό.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης