Ολυμπιακός: Καταλήγει στα συμπεράσματά του για το ρόστερ ο Μάρκο Σίλβα

Ολυμπιακός: Καταλήγει στα συμπεράσματά του για το ρόστερ ο Μάρκο Σίλβα

Στην «επικίνδυνη» ζώνη παραμένουν παίκτες όπως οι Τζανδάρης, Πουλίδο, Ζντιέλαρ, Γιαννιώτας και ακόμα και Αυλωνίτης ενώ μετέωροι είναι και ποδοσφαιριστές σαν τους Γούτα, Μπεν και Κολοβό αλλά και ο Ερνάνι

Ολυμπιακός: Καταλήγει στα συμπεράσματά του για το ρόστερ ο Μάρκο Σίλβα
Το «ερυθρόλευκο» ρόστερ ως γνωστόν αυτήν την στιγμή χωρίζεται σε τρεις κατηγορίες. Στην επικίνδυνη ζώνη παραμένουν παίκτες όπως οι Τζανδάρης, Πουλίδο, Ζντιέλαρ, Γιαννιώτας και ακόμα και Αυλωνίτης ενώ μετέωροι είναι και ποδοσφαιριστές σαν τους Γούτα, Μπεν και Κολοβό αλλά και ο Ερνάνι με όλα όσα έχουν γίνει. 

Και όπως πάντα υπάρχουν και οι περιζήτητοι Φορτούνης, Ιντέγιε, Κασάμι, Μαζουάκου και Ελαμπντελαουί. Για τον Ιντέγιε εξάλλου σας έχουμε γράψει σχετικά, όπως και για την περίπτωση του Φινμπόγκασον. Ο Μάρκο Σίλβα περιμένει να τσεκάρει από κοντά τα τελευταία δείγματα γραφής παικτών με πολύ μικρό ή μειωμένο χρόνο συμμετοχής για να πάρει μετά τις τελικές του αποφάσεις. Σε επίπεδο αποχωρήσεων για δανεικούς, αυτές μπορεί να φτάσουν ακόμα και τους πέντε παίκτες.

Κλείσιμο
Αφότου αποσαφηνιστούν πλήρως οι όποιες αποχωρήσεις στην συνέχεια θα διευκρινιστεί το ποιές προσθήκες θα υπάρξουν. Πάντως -όπως έχουμε τονίσει ξανά- οι μεταγραφικές διεργασίες έχουν να κάνουν κυρίως με έναν στόπερ και έναν περιφερειακό επιθετικό. Και βέβαια τον πρώτο και τελευταίο λόγο σε αυτήν την περίπτωση θα έχει και πάλι ο Σίλβα, δίνοντας πάντα έμφαση στην αγορά της πατρίδας του και σε παίκτες που ξέρει καλά.

Πηγή: www.gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης