Αθλητικός διευθυντής Γκενκ: «Επιστρέφουμε για τον Καρέλη»

Αθλητικός διευθυντής Γκενκ: «Επιστρέφουμε για τον Καρέλη»

Ο αθλητικός διευθυντής της Γκενκ, Ντιμίτρι Ντε Κοντέ αποκάλυψε στο gazzetta.gr πως το ενδιαφέρον για τον Νίκο Καρέλη όχι μόνο δεν έχει εξασθενήσει αλλά η ομάδα του σκοπεύει να επιστρέψει με νέα πρόταση στον Παναθηναϊκό

Αθλητικός διευθυντής Γκενκ: «Επιστρέφουμε για τον Καρέλη»
Το φλερτ της Γκενκ με τον Νίκο Καρέλη διαρκεί εδώ και αρκετούς μήνες. Το περασμένο καλοκαίρι οι Βέλγοι επισημοποίησαν το ενδιαφέρον τους για τον Έλληνα επιθετικό καταθέτοντας πρόταση που άγγιζε τα 3 εκατ. ευρώ ωστόο ο Παναθηναϊκός αρνήθηκε για τον παραχωρήσει.

Οι Βέλγοι δεν το βάζουν κάτω και όπως αποκαλύπτει ο αθλητικός διευθυντής της Γκενκ, Ντιμίτρι Ντε Κοντέ στο gazzetta.gr το θέμα μόνο λήξαν δεν θα πρέπει να θεωρείται αφού σε λίγες εβδομάδες η ομάδα του Πέτερ Μάες αναμένεται να επιστρέψει στην Αθήνα, κομίζοντας νέα πρόταση στο «τριφύλλι».

Κλείσιμο

Ο αθλητικός διευθυντής της Γκενκ, Ντιμίτρι Ντε Κοντέ


Η Γκενκ διανύει περίοδο ντεφορμαρίσματος έχοντας υποστεί πέντε ήττες σε έξι αγωνιστικές, ενώ σκοράρει με το σταγονόμετρο. Η ανάγκη απόκτησης του Νίκου Καρέλη φαντάζει επιβεβλημένη και ο Ντε Κοντέ δεν κρύβεται πίσω από το δάκτυλο του.

«Μπορώ να σας επιβεβαιώσω πως ο Καρέλης παραμένει στην μεταγραφική λίστα μας όμως δεν μπορώ να μπω σε λεπτομέρειες γιατί δεν γνωρίζω τι θα συμβεί.

Είναι ακόμη νωρίς. Σε περίπου τρεις εβδομάδες θα ξέρουμε τι θα γίνει με την περίπτωση του. Είναι πάντως ένας ποδοσφαιριστής, ο οποίος εξακολουθεί να μας απασχολεί. Μας ενδιαφέρει αφού θεωρούμε πως διαθέτει ποιότητα και θα ταίριαζε στα πλάνα μας
», τόνισε αρχικά ο αθλητικός διευθυντής της Γκενκ.

Ο Ντιμίτρι Ντε Κοντέ παράλληλα δεν έκρυψε την αισιοδοξία του. «Όλα είναι πιθανά. Το καλοκαίρι είχαμε κάνει πρόταση στον Παναθηναϊκό. Ζητούσε αρκετά χρήματα για τον Καρέλη, αλλά τίποτα δεν θα πρέπει να αποκλειστεί. Θα πρέπει να δούμε αν εμμένει ο ελληνικός σύλλογος στις ίδιες απαιτήσεις.

Επαναλαμβάνω πως ο Καρέλης μας ενδιαφέρει και τον παρακολουθούμε στα ματς του Παναθηναϊκού, αλλά ασφαλώς έχουμε και εναλλακτικές λύσεις. Σε μερικές εβδομάδες θα γνωρίζουμε περισσότερα και θα δούμε εάν έχουν αλλάξει τα δεδομένα αφού θα πρέπει να μιλήσουμε με τον Παναθηναϊκό
». 

Πηγή: Gazzetta
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης