Μέχρι το 2019 στην Ντόρτμουντ ο Παπασταθόπουλος

Μέχρι το 2019 στην Ντόρτμουντ ο Παπασταθόπουλος

«Το Dortmund για εμένα και την οικογένειά μου αποτελεί το δεύτερο σπίτι μας» είπε ο Έλληνας αμυντικός

Μέχρι το 2019 στην Ντόρτμουντ ο Παπασταθόπουλος
Την επέκταση της συνεργασίας της με τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο μέχρι το 2019 ανακοίνωσε η Ντόρτμουντ. Η Μπορούσια επιβράβευσε τον διεθνή αμυντικό, που αποτελεί έναν από τους πιο σταθερούς παίκτες σε υψηλά επίπεδα απόδοσης της ομάδας από το καλοκαίρι του 2013, όταν και μετακόμισε στη Βεστφαλία. 

«Η πόλη του Ντόρτμουντ, η Μπορούσια και ο κόσμος εδώ έχουν γίνει για μένα και την οικογένειά μου δεύτερο σπίτι μου. Είμαι πολύ χαρούμενος που θα φοράω για πολλά χρόνια ακόμη την κιτρινόμαυρη φανέλα», δήλωσε ο 27χρονος στόπερ, που μετρά 58 συμμετοχές και 2 γκολ στην Bundesliga, 20 εμφανίσεις με 1 τέρμα στην Ευρώπη και 10 παρουσίες στο Κύπελλο. 

Κλείσιμο
Ο αθλητικός διευθυντής της Ντόρτμουντ, Μίχαελ Τσορκ, είπε με τη σειρά του: «Χαιρόμαστε πολύ που καταφέραμε να κρατήσουμε έναν από τους καλύτερους παίκτες μας με μεγάλο συμβόλαιο». 

Η γραπτή δήλωση του «Πάπα» μετά την υπογραφή των συμβολαίων: 

«Είμαι πολύ χαρούμενος που θα συνεχίσω να φοράω τη φανέλα της Borussia μέχρι το 2019. 

Το Dortmund για εμένα και την οικογένειά μου αποτελεί το δεύτερο σπίτι μας καθώς εισπράττουμε καθημερινά την αγάπη του κόσμου, τόσο της ομάδας όσο και ολόκληρης της πόλης. Οι άνθρωποι της Borussia με κάνουν να αισθάνομαι σημαντικός και να έχω πρωταγωνιστικό ρόλο σε μια τόσο μεγάλη ομάδα. 

Αγωνίζομαι σε μια ομάδα που ο κόσμος της δημιουργεί σε κάθε παιχνίδι φανταστική ατμόσφαιρα, απο τις πιο ωραίες στον κόσμο και πάντα δείχνει την αφοσίωση του στην ομάδα. Από την πλευρά μου δεσμεύομαι ότι, θα δίνω πάντα το 100% για την ομάδα. Όλοι μαζί έχουμε να επιτύχουμε πολλά»! 

Πηγή: Sport-fm
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης